battobataaree Postat August 20, 2014 Partajează Postat August 20, 2014 Buna seara.Am un radio philips rhapsodia b3a83a si vreau sa i restaurez ,adica sa refac intr-un fel decoratiunile aurite si nu stiu cum se face.Are careva vre-o solutie,sau exista un lac auriu special pentru refacerea decoratiunilor? Va multumesc! Link spre comentariu
Spitfire Postat August 21, 2014 Partajează Postat August 21, 2014 Probabil vă e ruşine sa cumpăraţi "Aurolac" de la Chimicale...gasiţi un puşti mic şi negru, să intre el în magazin, sa ceară. Link spre comentariu
battobataaree Postat August 21, 2014 Autor Partajează Postat August 21, 2014 (editat) Probabil vă e ruşine sa cumpăraţi "Aurolac" de la Chimicale...gasiţi un puşti mic şi negru, să intre el în magazin, sa ceară. aurolac? va referiti la lacurile alea bronz nu stiu cum,sau ?...Aveti idee unde gasesc,pt ca am cautat pe google si nu-mi apar decat oameni ai strazii.... Editat August 21, 2014 de battobataaree Link spre comentariu
nicolae57 Postat August 21, 2014 Partajează Postat August 21, 2014 La magazinele de chimicale cum spunea si colegul Spitfire, cereti bronz auriu/argintiu pentru sobe. Link spre comentariu
feri.visky Postat August 21, 2014 Partajează Postat August 21, 2014 ... este mai sanatos dar mai scump, un spray... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum