UnD3aD Postat Decembrie 8, 2006 Partajează Postat Decembrie 8, 2006 mi-a dat cineva un sistem 5.1 si era arsa o boxa (si tweeteru si difu) si am cumparat difuzor si tweeter nou sa le inlocuiesc... problema e ca tweeteru are 3 pini... unu + si 2 de -... daca masor cu aparatu doar pe un pin imi arata rezistenta? pentru ce e celalt pin? Link spre comentariu
radue Postat Decembrie 8, 2006 Partajează Postat Decembrie 8, 2006 Pune o poza...E cam ciudat... Link spre comentariu
adircf Postat Decembrie 8, 2006 Partajează Postat Decembrie 8, 2006 stiu ce vrea sa zica.La multe tweetere ieftine am vazut faza cu 3 pini in sensul un condensator se pune direct pe sasiu cu o intrare la pinul 1 care merge prin condensator la pinul 2 care intra la plusul bobinei tweeterului si pinul 3 este minusul :smt003 Link spre comentariu
UnD3aD Postat Decembrie 8, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2006 pozasi te rog.. tweeteru meu nu e ieftin ... am dat 8 lei pe el :weedman: Link spre comentariu
adircf Postat Decembrie 8, 2006 Partajează Postat Decembrie 8, 2006 ii exact cum am zis eu Link spre comentariu
UnD3aD Postat Decembrie 8, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2006 deci unde conectez minusu? acolo unde imi arata cu aparatu ce rezistenta am.. nu? Link spre comentariu
adircf Postat Decembrie 8, 2006 Partajează Postat Decembrie 8, 2006 pfoai..uitate la plusul si la minusul de la borne si uitate apoi daca merg la bobina tweeterului ca un pin trebuie sa fie liber, intelegi? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum