Chiriac Dragos Postat August 20, 2014 Partajează Postat August 20, 2014 (editat) am cumparat de pe tehn@ un vumetru pe leduri , acum l-am alimentat , sunet si am observat ceva ciudat , aceste lm-uri inregistreaza foarte bine sunetele de medii si inalte , dar cele de joase nu , cand te uiti la el spui ca este ciung vumetrul, ce pot sa ii schimb sa imi citeasca si joasele bine ? am rotit potentiometrele alea de le-a luat zbenga , primul de sus este pentru reglarea semnalului audio , cel de jos regleaza micu si cel din lateral tot un fel de reglare a intensitatii Editat August 20, 2014 de Chiriac Dragos Link spre comentariu
Chiriac Dragos Postat August 21, 2014 Autor Partajează Postat August 21, 2014 am schimbat condensatorii cu o valoare injumatatita de cele originale si cam tot pe acolo bate Link spre comentariu
costi002 Postat August 21, 2014 Partajează Postat August 21, 2014 Incearca sa bagi semnal dupa microfon, direct in drivere Link spre comentariu
Chiriac Dragos Postat August 21, 2014 Autor Partajează Postat August 21, 2014 cum adica, sa folosesc micu in locul jackului ? Link spre comentariu
costi002 Postat August 21, 2014 Partajează Postat August 21, 2014 Ai o schema a agregatului? Daca pune-o aici sa vedem unde putem injecta semnal direct. Ma gandesc ca mic-ul nu poate reda frecvente joase Link spre comentariu
Chiriac Dragos Postat August 21, 2014 Autor Partajează Postat August 21, 2014 pai nu are schema , am incercat schimbarea cond. , credeam ca ii scade frecventele si descarcarea lui Link spre comentariu
Chiriac Dragos Postat August 21, 2014 Autor Partajează Postat August 21, 2014 (editat) Ma gandesc ca mic-ul nu poate reda frecvente joase eu folosesc jackul , prinde mult mai bine semnalul , micu insa daca il bag intr-o camera cu muzica tare va ramane la nivelul maxim oricat de tare s-ar aude am 2 lm3914 , este bine , deoarece stiam ca primul integrat trebuia sa fie 3915 si continuarea lui trebuia sa fie 3914 , nu? Editat August 21, 2014 de Chiriac Dragos Link spre comentariu
puriu Postat August 21, 2014 Partajează Postat August 21, 2014 Trebuie incercat cu un generator de ton. Cred ca LED-urile verzi sunt pentru joase, etc. Se poate descarca gratis un program de generator de ton cu placa de sunet din PC (NCH Tone Generator de exemplu). Se alege forma sinusoidala si frecventa dorita si se da Play si Stop. Link spre comentariu
cristian2009 Postat August 21, 2014 Partajează Postat August 21, 2014 Daca ti se pare prea sensibil pe inalte, mai taie din ele, pune un cond de 1-10 nf paralel cu intrarea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum