imreberes Postat August 20, 2014 Partajează Postat August 20, 2014 Buna ziua Am intrat recent in posesia a niste transformatoare facute de sanyo. Am primit ca fiind trafuri de iesire audio din tv cu lampi.Am doar codul de pe trafuri fara sa stiu si altceva despre ele. Sunt interesat de impedanta lor, pt o eventuala refolosire. Trafurile sunt impregnate cu ceara. Codurile: T-V108 T-W51 T-W23. Si tot cu aceasta ocazia as mai interesa de un traf cu codul 9WN 676 09 Multumesc de ajutor Link spre comentariu
puriu Postat August 20, 2014 Partajează Postat August 20, 2014 Impedanta de intrare poate fi de 7 kiloohmi, iar cea de iesire, functie de difuzor, 4 sau 8 ohmi. Raportul de transformare se poate masura la 50 Hz, iar patratul acestui raport reprezinta raportul impedantelor. Orice pentoda finala uzuala (EL 84, etc.) poate folosi acest transformator fara probleme. Link spre comentariu
imreberes Postat August 20, 2014 Autor Partajează Postat August 20, 2014 Ok, multumesc. Dar am crezut ca poate cineva stie ceva mai mult ca mine. Intre timp am aflat ca T-V108 e facut pe 5,6k/8ohm. Link spre comentariu
zal Postat August 23, 2014 Partajează Postat August 23, 2014 Ar trebui să fie trafo din tv Naţional, Luchian sau Grigorescu. Link spre comentariu
imreberes Postat August 23, 2014 Autor Partajează Postat August 23, 2014 Nu stiu... T-W23 are undeva pe la 6,6cm2 la sectiune. Au pus trafuri asa de mari la tv-uri alb-negre? Poate in ceva color? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum