Vlad Mihai Postat August 19, 2014 Partajează Postat August 19, 2014 Salut, ma intereseaza o pereche de regulatoare liniare ajustabile care sa imi permita controlul on/off al iesirii stabilizate. si sa le pot gasi pe t....m....e..... Vreau niste exemple, stiam cateva dar am uitat ca nu am folosit de mult timp. Multumesc! Link spre comentariu
validae Postat August 19, 2014 Partajează Postat August 19, 2014 Păi și LM317 se poate comanda OFF prin aducerea pinului Adjust la potențialul masei (real 0,6V) prin șuntarea cu un tranzistor sau optocuplor.Ieșirea va scădea la 1,2V tensiune care nu mai permite practic funcționarea aparatelor ce necesită peste 5V.Am folosit varianta asta la comanda iluminatului CCFL într-un TV LCD. Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat August 20, 2014 Autor Partajează Postat August 20, 2014 Salut, multumesc de sfat, stiam de acest lucru dar vreau sa fie 0 iesirea, intre timp am gasit o solutie sa folosesc relee cu semiconductoare. Link spre comentariu
ratza Postat August 20, 2014 Partajează Postat August 20, 2014 Cauţi pe site la Linear, TI, Maxim etc, vezi ce-ţi trebuie, apoi le cauţi pe TME. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum