Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tehnics SU-Z11

Postări Recomandate

Am acest amplif cu o problema :Are ca integrat un STK 2028 stereo la care nu gasesc un datasheet.Cumva are cineva datasheetul la integrat sau macar cu ce as putea sal inlocuiesc ca nici integratul nu lam gasit sal cumpar.Orice informatie e binevenita.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

3

• Murcielad

1

• sosoi

1

• jokerul verde

1

Top autori în acest subiect

Vizitator nyx

Datasheetul la Stk 2029 il am si eu dar sa vad pinii daca se potrivesc uite ca nu mia trecut prin cap merci :yawinkle: La cel de-al doilea link daca ai putea sa-mi si traduci :snakeman: Oricum merci frumos pt reply

Link spre comentariu

Se poate inlocui cu 4 tr darlington + 2 rezist 0.47 ohmi si superdioda. Oricum 2028 nu e compatibil cu 2029 pin cu pin dar se poate monta in loc cu conditia sa faci legaturile la pini cu sirme. La SU-Z11 verifica si tr pilot de pe fiecare canal si AN7060.

Link spre comentariu
Vizitator nyx

Kestia la acest amplif este ca nu are partea de amplificare intr-un singur cablaj ( mai contine pe acceasi placa si preampul cu korector etc. ) ca asa numai ma chinuiam dadeam modulul de amplificare jos si il inlocuiam cu altceva, si ca sa pun cu cabluri sau altceva numi prea convine ca iese urat.,,La SU-Z11 verifica si tr pilot de pe fiecare canal si AN7060'' sunt OKIn orice caz am sa mai caut Stk 2028 poate il voi gasi.Merci zal!

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...
  • 3 ani mai târziu...
  • 2 ani mai târziu...
Vizitator gaby sis

am si eu un yamaha R 300 si m-i s-a ars stk 2030, l-am inlocuit cu un stk2250 pt ca mi-a zis cineva ca se potrivesc , intradevar s-au potrivit, a mers iar cand am dat volumul peste jumate a iesit fum din el :cry: : imi puteti spune ce alt stk as pune pune in loc de stk 2030 ! pt ca nu gasesc sa-l cumpar pe 2030! precizez ca 2250 l-am cmparat de pe m.i.v.a.r.o.m sau pote imi recomandati un site de unde l-as putea cumpara !

Link spre comentariu

am si eu un yamaha R 300 si m-i s-a ars stk 2030, l-am inlocuit cu un stk2250 pt ca mi-a zis cineva ca se potrivesc , intradevar s-au potrivit, a mers iar cand am dat volumul peste jumate a iesit fum din el :cry: : imi puteti spune ce alt stk as pune pune in loc de stk 2030 ! pt ca nu gasesc sa-l cumpar pe 2030! precizez ca 2250 l-am cmparat de pe m.i.v.a.r.o.m sau pote imi recomandati un site de unde l-as putea cumpara !

pai astia de aici...

STK2030.pdf

Link spre comentariu

Degeaba, numai pocnitori găseşti pe piaţă. Singura variantă e să-l înlocuieşti cu trz. R* se foloseşte dacă Ube la trz finali e mai mare de 1,2V fără semnal (se măsoară faţă de ieşire), iar R** dacă e mai mică de 1V. Cîrnatul de diode îl bagi într-un tub de mătase sau silicon şi-l apropii de radiator, legăturile de la trz la placă le faci cu sîrme. Ţine minte că ampliful nu funcţionează decît cu sarcini de 8 Ohmi.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări