Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tevion LCD2207

Postări Recomandate

Toni Marginean

Doresc pentru televizorul marca Tevion model LCD2207 o schema a sursei (contine si invertorul). Am mai multe componente SMD explodate si fara perspectivă de identificare. Sunt doua etichete inscriptionate astfel:

- 20070914-22

- DK79K708406. Cam atât!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Toni Marginean

3

• nostrom

1

• iuliantv

1

• leoncris

1

Top autori în acest subiect

si eu am intalnit asemenea sursa in tv lcd cu circuitul din primar praf,suferise un mare sock de curent circui diode condesatori rezistente afumate,dupa multe cautari fara raspuns  am montat un ups001 si merge  de cca 6luni,ca radiator pentru mosfetul de putere am folosit tabla de dupa display din interiorul tv-ului,cea pe care vine montata sursa,dar al meu era un tv no name,nu stiu  ce e la dv pe interior,success

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Toni Marginean

si eu am intalnit asemenea sursa in tv lcd cu circuitul din primar praf,suferise un mare sock de curent circui diode condesatori rezistente afumate,dupa multe cautari fara raspuns  am montat un ups001 si merge  de cca 6luni,ca radiator pentru mosfetul de putere am folosit tabla de dupa display din interiorul tv-ului,cea pe care vine montata sursa,dar al meu era un tv no name,nu stiu  ce e la dv pe interior,success

Am montat si eu o alta sursa si este ok. Multumesc pentru interes!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări