Toni Marginean Postat August 19, 2014 Partajează Postat August 19, 2014 Doresc pentru televizorul marca Tevion model LCD2207 o schema a sursei (contine si invertorul). Am mai multe componente SMD explodate si fara perspectivă de identificare. Sunt doua etichete inscriptionate astfel: - 20070914-22 - DK79K708406. Cam atât! Link spre comentariu
leoncris Postat August 19, 2014 Partajează Postat August 19, 2014 La asta ,stabilizatorul de 3,3 face ... probleme. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat August 19, 2014 Autor Partajează Postat August 19, 2014 La asta ,stabilizatorul de 3,3 face ... probleme. Sursa e distrusa in partea de primar. Pana la 3,3V mai am! Link spre comentariu
nostrom Postat August 21, 2014 Partajează Postat August 21, 2014 Integratele le puteti citi ? Link spre comentariu
iuliantv Postat August 21, 2014 Partajează Postat August 21, 2014 (editat) si eu am intalnit asemenea sursa in tv lcd cu circuitul din primar praf,suferise un mare sock de curent circui diode condesatori rezistente afumate,dupa multe cautari fara raspuns am montat un ups001 si merge de cca 6luni,ca radiator pentru mosfetul de putere am folosit tabla de dupa display din interiorul tv-ului,cea pe care vine montata sursa,dar al meu era un tv no name,nu stiu ce e la dv pe interior,success Editat August 21, 2014 de iuliantv Link spre comentariu
Toni Marginean Postat August 22, 2014 Autor Partajează Postat August 22, 2014 si eu am intalnit asemenea sursa in tv lcd cu circuitul din primar praf,suferise un mare sock de curent circui diode condesatori rezistente afumate,dupa multe cautari fara raspuns am montat un ups001 si merge de cca 6luni,ca radiator pentru mosfetul de putere am folosit tabla de dupa display din interiorul tv-ului,cea pe care vine montata sursa,dar al meu era un tv no name,nu stiu ce e la dv pe interior,success Am montat si eu o alta sursa si este ok. Multumesc pentru interes! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum