MysteriousBoy Postat August 27, 2014 Autor Partajează Postat August 27, 2014 (editat) Ah.. interpretam gresit, e din cauza oboselii, scuzele de rigoare! Revin cand e gata pcb-ul. Editat August 27, 2014 de MysteriousBoy Link spre comentariu
zal Postat August 28, 2014 Partajează Postat August 28, 2014 Poţi pune alimentarea pe cablaj între cele două TDA şi atunci pui doar un cond polarizat şi unul nepolarizat. Oricum trebuie puse apropiat integratele pe radiator. Link spre comentariu
MysteriousBoy Postat August 29, 2014 Autor Partajează Postat August 29, 2014 Dupa cateva ore bune pierdute incercand sa realizez pcb-ul, ma dau batut. Prin urmare, solicit ajutorul unui coleg de forum cu indemanarea necesara in realizarea pcb-urilor, schema fiind cea pe care am postat-o mai sus. Eu am incercat in PCBWizard, insa nu reusesc sa "leg" toate traseele, dau de multe suprapuneri. Am plecat de la pcb-ul gasit pe google cu tda2030 in punte cu alimentare simetrica, insa aici mai am ceva piese in plus. Multumesc mult! Link spre comentariu
zal Postat August 29, 2014 Partajează Postat August 29, 2014 Cu creionul pe o foaie de caiet de matematică ai încercat? Link spre comentariu
MysteriousBoy Postat August 29, 2014 Autor Partajează Postat August 29, 2014 Problema nu e la realizarea in sine, adica la utilizarea softului.. ci la asezare... nu-mi dau seama cum sa le asez in asa fel incat sa iasa traseele cum trebuie si totodata sa nu iasa ditamai placa.. adica sa fie ceva optimizat. Nu am indemanarea necesara.. m-am chinuit o noapte (la servici) si a 2-a zi am luat-o de la capat si dupa alte cateva ore pierdute am renuntat... Link spre comentariu
MysteriousBoy Postat August 30, 2014 Autor Partajează Postat August 30, 2014 ...vroiam sa pun in aplicare acea schema. Link spre comentariu
MysteriousBoy Postat Septembrie 2, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2014 (editat) Am ajuns si la un rezultat pana la urma. Cam asta a iesit... Functioneaza perfect. Problema e ca am subestimat consumul acestui montaj iar distorsiunile isi spun cuvantul atunci cand ampermetru inregistreaza varfuri de curent cu mult peste ceea ce e inscris pe traf. Acum urmeaza sa ma apuc de un kit de protectie a incintelor acustice + softstart. Multumesc inca o data tuturor! Editat Septembrie 2, 2014 de MysteriousBoy Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum