Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TDA2030 in punte (alimentare asimetrica)

Postări Recomandate

Dupa cateva ore  bune pierdute incercand sa realizez pcb-ul, ma dau batut. Prin urmare, solicit ajutorul unui coleg de forum cu indemanarea necesara in realizarea pcb-urilor, schema fiind cea pe care am postat-o mai sus. Eu am incercat in PCBWizard, insa nu reusesc sa "leg" toate traseele, dau de multe suprapuneri. Am plecat de la pcb-ul gasit pe google cu tda2030 in punte cu alimentare simetrica, insa aici mai am ceva piese in plus. Multumesc mult!

Link spre comentariu

Problema nu e la realizarea in sine, adica la utilizarea softului.. ci la asezare... nu-mi dau seama cum sa le asez in asa fel incat sa iasa traseele cum trebuie si totodata sa nu iasa ditamai placa.. adica sa fie ceva optimizat. Nu am indemanarea necesara.. m-am chinuit o noapte (la servici) si a 2-a zi am luat-o de la capat si dupa alte cateva ore pierdute am renuntat...

Link spre comentariu

Am ajuns si la un rezultat pana la urma. Cam asta a iesit...

Posted Image Posted Image Posted Image

Functioneaza perfect. Problema e ca am subestimat consumul acestui montaj iar distorsiunile isi spun cuvantul atunci cand ampermetru inregistreaza varfuri de curent cu mult peste ceea ce e inscris pe traf. :)

Acum urmeaza sa ma apuc de un kit de protectie a incintelor acustice + softstart.

Multumesc inca o data tuturor!

Editat de MysteriousBoy
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări