Kiusro Postat Decembrie 7, 2006 Partajează Postat Decembrie 7, 2006 Stim ca exista un adaptor care se conecteaza in socket-ul cartelei sim de la telefonul mobil si in adaptor se introduc doua cartele, si poti folosi pe rand cate o cartela fara sa mai deschizi telefonul, uzand capacul carcasei si bateria, cautand cartela si schimband-o prin aglomeratia din autobuz daca acolo te aflii si trebuie sa dai un telefon d p un alt sim..... intelegeti,sper! daca nu, de aici sigur intelegeti: http://duosim.com/x2instructions.html eu am avut o schema despre constructia lui dar nu mai am acces la ea, daca mai este cineva care are schema, va rog sa-o impartasiti aici... Multumesc anticipat. Link spre comentariu
one Postat Decembrie 10, 2006 Partajează Postat Decembrie 10, 2006 Adaptoarele pentru 2 simuri mi se par practic inutile.Am 2 simuri, deci 2 telefoane. Pe unul am minute nationale, deci nu ma intereseaza unde sun, ca sa sun de pe cartela corespunzatoare. Pe celalalt, am acelasi tarif indiferent de retea, aceeasi consecinta.Tin 2 telefoane si nu unul, pentru ca am tel. personal + cel de serviciu si nu pot renunta la nici unul.Ce folos sa ai mai multe simuri, cand doar unul este activ, si poti fi gasit la telefon doar pe unul la un moment dat? Link spre comentariu
Kiusro Postat Decembrie 13, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2006 pai, tie ti se par inutile dar eu nu am tel de serviciu si mie nu mi se par inutile... Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Decembrie 13, 2006 Partajează Postat Decembrie 13, 2006 Ce vrei tu se gaseste in comert la pretul de 20Ron sau 30Ron, in functie de model. Eu cred ca merita banii astia in loc sa te chinui tu sa faci ceva care o sa iasa de 10 ori mai mare ca volum si foarte probabil mai instabil ca functionare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum