Vizitator viobio Postat August 23, 2014 Partajează Postat August 23, 2014 Ca sa prevenim haosul ,propun sa facem o lista cu ordinea colegilor care vor pune scule la cintat,cei care doresc sa prezinte ceva sa se treaca pe aceasta lista1 sandugeorge3162 saptemari33 Patefon Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 23, 2014 Partajează Postat August 23, 2014 Va rog sa va treceti pe lista,cei care aveti de prezentat echipamente,sa fie o ordine. Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat August 23, 2014 Partajează Postat August 23, 2014 Vin si eu sa ascult tuburile! Link spre comentariu
morpheusRO Postat August 23, 2014 Partajează Postat August 23, 2014 La o asemenea invitatie generoasa , se poate sa lipseasca "Martie din post"? Vine si morpheus.Ro cu ceva chestii ........ Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 23, 2014 Partajează Postat August 23, 2014 La o asemenea invitatie generoasa , se poate sa lipseasca "Martie din post"?Vine si morpheus.Ro cu ceva chestii ........4 morphheusRo Link spre comentariu
Vizitator Postat August 24, 2014 Partajează Postat August 24, 2014 Daca nu apar chestiuni neprevazute este posibil sa particip alaturi de inca doi aradeni respectiv Niculian si Feri Wiski Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 24, 2014 Partajează Postat August 24, 2014 Daca nu apar chestiuni neprevazute este posibil sa particip alaturi de inca doi aradeni respectiv Niculian si Feri WiskiOoooooooooo!Va asteptam cu mare drag Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 25, 2014 Partajează Postat August 25, 2014 Daca nu apar chestiuni neprevazute este posibil sa particip alaturi de inca doi aradeni respectiv Niculian si Feri WiskiSa aduceti si ceva scule la ascultat! Link spre comentariu
Vizitator Postat August 25, 2014 Partajează Postat August 25, 2014 Derpinzind cum va fi programul meu la job (daca nu sint de serviciu), vin si aduc laptopul si placa de sunet (sa ascultam la calitate maxima flac-uri si wav-uri), si poate aduc si un etaj final mai Hi-Fi. Sapt viitoare aflu programul. Link spre comentariu
gg101 Postat August 25, 2014 Partajează Postat August 25, 2014 Daca-mi sosesc 300B-urile in timp util vin si eu impreuna cu Domn'Lazaroiu Despre muzica de ascultat , parerea mea este ca ar trebui niste vinil-uri cu muzica de camera (max 4-5 instrumente acustice - se pot observa mai usor distorsiunile de intermodulatie), ceva muzica simfonica cu orchestra mare(minim 50 instrumente,un Rachmaninov or something la fel de dinamic ) si de abia dupa aceea sa apelam la muzici electrice sau electronice . Just my 2 cent ... Link spre comentariu
Untold Postat August 25, 2014 Partajează Postat August 25, 2014 (editat) Si musai piesa asta: https://www.youtube.com/watch?v=MIr6PQf7rdU si asta: https://www.youtube.com/watch?v=6hje5mAO7EI in format wav sau flac...n-o sa regretati...scoate untul din amplificatoare. Editat August 25, 2014 de Untold Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 25, 2014 Partajează Postat August 25, 2014 Derpinzind cum va fi programul meu la job (daca nu sint de serviciu), vin si aduc laptopul si placa de sunet (sa ascultam la calitate maxima flac-uri si wav-uri), si poate aduc si un etaj final mai Hi-Fi. Sapt viitoare aflu programul.Hi-Fi cu tuburi!!!! Link spre comentariu
Vizitator Postat August 25, 2014 Partajează Postat August 25, 2014 N-am nimic cu tuburi, singurul amplif, l-am facut acum multi ani, vre-o 30 cu o EF80 si un EL84, cu un traf de iesire de la un radio pe lampi vechi. 1.5W la 300Vcc, in SE. Deci o sa vin sa ascult si eventual cu sursa de semnal, vom asculta NU muzica electronica, ci selectii din matrite audiofile, in format digital, mult peste ce mai pot urechile noastre. Insa repet, sa vad cum este programul. Link spre comentariu
Untold Postat August 25, 2014 Partajează Postat August 25, 2014 ............selectii din matrite audiofile, in format digital, mult peste ce mai pot urechile noastre....... Perfect! O sa aduc niste lilieci, atunci! Link spre comentariu
un_razesh Postat Septembrie 2, 2014 Partajează Postat Septembrie 2, 2014 Buna ziua tuturor! Imi cer scuze de indrazneala, dar pentru ingrosarea numarului de gura-casca pot sa-mi anunt si eu prezenta? Ar fi nemaipomenit daca s-ar putea asculta lampasele cuplate si la un set de VTP-uri. Multumesc anticipat! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum