Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intilnire constructori aparatura cu tuburi.

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Vizitator viobio

Ca sa prevenim haosul ,propun sa facem o lista cu ordinea colegilor care vor pune scule la cintat,cei care doresc sa prezinte ceva sa se treaca pe aceasta lista1 sandugeorge3162 saptemari3

3 Patefon
Link spre comentariu
Vizitator viobio

Daca nu apar chestiuni neprevazute este posibil sa particip alaturi de inca doi aradeni respectiv Niculian si Feri Wiski

Ooooooooooo!Va asteptam cu mare drag
Link spre comentariu
Vizitator viobio

Daca nu apar chestiuni neprevazute este posibil sa particip alaturi de inca doi aradeni respectiv Niculian si Feri Wiski

Sa aduceti si ceva scule la ascultat!
Link spre comentariu

Derpinzind cum va fi programul meu la job (daca nu sint de serviciu), vin si aduc laptopul si placa de sunet (sa ascultam la calitate maxima flac-uri si wav-uri), si poate aduc si un etaj final mai Hi-Fi.

Sapt viitoare aflu programul.

Link spre comentariu

Daca-mi sosesc 300B-urile in timp util vin si eu impreuna cu Domn'Lazaroiu :)

Despre muzica de ascultat , parerea mea este ca ar trebui  niste vinil-uri cu muzica de camera (max 4-5 instrumente acustice - se pot observa mai usor distorsiunile de intermodulatie), ceva muzica simfonica cu orchestra mare(minim 50 instrumente,un Rachmaninov or something la fel de dinamic ) si de abia dupa aceea sa apelam la muzici electrice sau electronice .

Just my 2 cent ...

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Derpinzind cum va fi programul meu la job (daca nu sint de serviciu), vin si aduc laptopul si placa de sunet (sa ascultam la calitate maxima flac-uri si wav-uri), si poate aduc si un etaj final mai Hi-Fi. Sapt viitoare aflu programul.

Hi-Fi cu tuburi!!!!
Link spre comentariu

N-am nimic cu tuburi, singurul amplif, l-am facut acum multi ani, vre-o 30 cu o EF80 si un EL84, cu un traf de iesire de la un radio pe lampi vechi.

1.5W la 300Vcc, in SE.

Deci o sa vin sa ascult si eventual cu sursa de semnal, vom asculta NU muzica electronica, ci selectii din matrite audiofile, in format digital, mult peste ce mai pot urechile noastre.

Insa repet, sa vad cum este programul.

Link spre comentariu

Buna ziua tuturor!

Imi cer scuze de indrazneala, dar pentru ingrosarea numarului de gura-casca pot sa-mi anunt si eu prezenta?

Ar fi nemaipomenit daca s-ar putea asculta lampasele cuplate si la un set de VTP-uri.

Multumesc anticipat!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări