Vizitator viobio Postat Octombrie 5, 2014 Partajează Postat Octombrie 5, 2014 Se face,sigur.Nu stiu de ce a fost sters acel subiect,poate primim si noi o explicatie. Link spre comentariu
adrian_pic Postat Octombrie 5, 2014 Partajează Postat Octombrie 5, 2014 (editat) Lipsa informatiilor utile si izbucnirea iminenta a unui scandal cred ca a dus la disparitia topicului. viobio daca tu stabilesti data viitoarei intalniri si cu 1-2 saptamani inainte de data stabilita revii si amintesti despre eveniment totul va fi ok, altfel apare multa vorbaraie care incarca forumul inutil. Editat Octombrie 5, 2014 de adrian_pic Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Octombrie 5, 2014 Partajează Postat Octombrie 5, 2014 Am de gind sa fac un club al celor care sunt pasionati de tuburi,cu intilniri regulate. Link spre comentariu
vivian Postat Octombrie 5, 2014 Partajează Postat Octombrie 5, 2014 Excelenta ideea! Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 5, 2014 Partajează Postat Octombrie 5, 2014 A fost inchis si mutat la gunoi. Vio, fa un subiect nou, unde sa incercam sa postam numai ontopic. Link spre comentariu
sandugeorge316 Postat Octombrie 21, 2014 Partajează Postat Octombrie 21, 2014 Buna seara. Pentru participantii de la intalnirea lamparilor care mi-au solicitat schitele de constructie ale hornurilor cu BM12CXA va anunt ca am reusit sa recuperez datele din calculatorul defect. Astept pe MP adresele de mail pentru a va trimite desenele si pozele cu etapele de constructie. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 2, 2014 Partajează Postat Noiembrie 2, 2014 Pai poti pune aici pe forum, la sectiunea adecvata... Poze foarte usor cu www.postimage.org nu trebuie cont si are si functia de resize in caz de nevoie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum