Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intilnire constructori aparatura cu tuburi.

Vizitator viobio

Postări Recomandate

O mare supriza pentru mine la aceasta intilnire a constructorilor de amplificatoare DIY au fost boxele confectionate de d-l Sandu George, am inteles in colaborare cu d-l Mateescu, aproape toate amplificatoarele au putut pilota aceste boxe cea ce este absolut remarcabil de acea tin sa aduc multumiri si felicitari

Link spre comentariu

@ ficus - in pagina cu numarul 9

Multumesc organizatorilor pentru gazduire si constructorilor pentru amabiliatea de a ne incanta cu realizarile lor. Singurul regret care il am este ca mi-am descoperit limitele. Credeam ca am urechi de carpa dar e dovedit ca sunt de tabla.

Link spre comentariu

Eu nu am intrat decît de puţine ori în sală dar tot am observat că erau pînă la zece participanţi cu camere, mobile ori alte scule foto ce pozau. Mă aşteptam să apară mai multe la gazeta de perete. Poate s-au timorat din cauza devierii subiectului spre ceartă şi scandal. Îi invit să posteze şi ptr ceilalţi. Doar aşa au valoare pozele.

Link spre comentariu

Pe cine mă rog şi despre ce lămuriri e vorba? A fost un eveniment public, ne ascundem? 

Mă gîndesc să propun ptr viitor invitarea constructorilor şi amatorilor de tuburi dintre cei mai reprezentativi şi formarea unui club cu standarde ridicate, cum sînt pe afară. Să vedem...

Link spre comentariu

Felicitari  domnului VIOBIO , as fi vrut sa vin si eu cu SE-ul meu cu 6P14P , dar dizianul la mine lasa de dorit , dar in schimb cind vine un coleg la mine si asculta  o melodie (el condor passa ) replica este "nu se poate asa ceva" .

Ce pot sa va spun ca sunt mindru ca am putut sa construiesc amplificatoare pe lampi cu ajutorul dumneavoastra , si poate am sa vin si eu cu nu amplificator  la urmatoarea intilnire dar eu sunt mai timid cind vad atitia "grei " in amnplificatoare pe lampi ma pierd complet. 

Nu sunt multi care construiesc asa ceva , eu am o vorba "multi asculta muzica dar sunt rari cei care asculta o melodie la un amplificator pe lampi "

In incheiere va stimez pe toti si INGROPATI SECUREA RAZOOIULUI  ca nu aduce nimic bun pentru noi incepatori in ale lampilor

Stima si respect Dumitrache_s 

Link spre comentariu

@ dumitrache, nu uita ca si "greii" au plecat cu un inceput cind erau "fulgi".

In acest domeniu, cel putin, doar lucrind si imbunatatind, poti evoua!

Keep that in mind, si baga mare!

Daca nu ma insel ampliful care mi-a placut mie cel mai mult avea 6P14 in final...

Nu ca as fi eu mare audiofil cunoscator, dar zic si eu parerea mea, ca de aia am fost acolo...

Mi-a placut mult la intilnire cind venise vorba nu stiu cum, despre "virsta" in domeniu, si am zis ca ma apuc si de lampi cind fac 60 ani, sa am timp, mai mult ca acum sint tinar, si un baiat de acolo, care daca nu ma insel avea ampliful cu cea mai mare putere de iesire, mi-a zis la ureche ca el are doar 25 si NU SE LASA...

Link spre comentariu

Dumneavoastra nu intelegeti ca sunt atitea constructori de amplificatoare pe lampi care nu au curajul sa-si dea o paere despre ce au construit ca intervine cineva  care ai ia tot avinul si mai bine isi vede de treaba.

Eu personal am doi copii la liceu si string bani de la un salar al altul ca sa pot sa fac ceva de calitate (eu nu mai am decit   amplificatorare pe lampi in casa ).

Felicitari domnului VIOBIO ca acceptat intilnirea  , si poate .....poate  am sa pot ajunge la urmatoarea intilnire.

Va salut respectos Dumitrache_s.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări