adrian_pic Postat Septembrie 30, 2014 Partajează Postat Septembrie 30, 2014 Vad ca nimeni nu a remarcat si Frugel Hornurile lui George Sandu. Cei care au venit putin mai tarziu nu au apucat sa le auda. Dar care este opinia celor care au avut ocazia sa le auda? Link spre comentariu
hpavictor Postat Septembrie 30, 2014 Partajează Postat Septembrie 30, 2014 Chiar mă întrebam cînd va răbufni frustrarea acumulată. Intreaba-te . Vei primi un raspuns corect doar de la Sf Petru ! Evident , doar dupa ce natura iti va rearanja moleculele ! Link spre comentariu
gedd Postat Septembrie 30, 2014 Partajează Postat Septembrie 30, 2014 Am inteles ca ori ceva Eminence coaxial ori P-Audio coaxial, poate ne spun cei ce le-au realizat. Ar fi utile planurile,sincer,eu as vrea sa le construiesc,asa ca rog pe cei care stiu proiectul,sa-l posteze...multumesc Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Septembrie 30, 2014 Partajează Postat Septembrie 30, 2014 Se poate face curatenie pe aici?? Link spre comentariu
VTP Postat Septembrie 30, 2014 Partajează Postat Septembrie 30, 2014 Am inteles ca ori ceva Eminence coaxial ori P-Audio coaxial, poate ne spun cei ce le-au realizat. Este coaxialul BM12CXA de la PAudio. A fost incercat, inaintea hornului, in VTP, iar alti forumisti au incercat incinte de tip BR. Difuzorul este conceput pentru monitorele de scena, dar, si BM12CXA cat si BM8CXA, fratele sau mai mic au prestat excelent in incinte pentru auditie de tip VTP sau horn, ele avand nevoie de ajutor in partea de joase a spectrului audio. O varianta de sonorizare a unui horn cu BM12CXA a fost publicata in unul din ultimele numer ale revistei TEHNIUM. Firma WLM produce un BR cu coaxial Eminence, cu un pret piparat bine, dar, comparativ cu BM12CXA nu mi s-a parut ca ar presta superior ( in urma auditiei). Link spre comentariu
hpavictor Postat Septembrie 30, 2014 Partajează Postat Septembrie 30, 2014 Se poate face curatenie pe aici?? Da , posteza doar acolo unde userii nu se vor ataca aiurea , pe motive personale . Adica , daca zal si cu tine veti inceta cu aberatiile imptriva mea , nimeni va va raspunde negativ . Garantat , majoritatea userilor Elforum sunt useri seriosi , nu sunt pupincuristi ( cu mici exceptii ) Nu cunosc IQ-ul tau si al lui zal , dar restul userilor deja si-au format deja o parere proprie despre acele valori ... Ramane ca tu si un anume user / moderator doar sa o confirmi , sau sa o infirmi . Evident folosind doar fapte , nu cuvinte mestesugite sau manipulari pentru a determina moderatori / admin sa actioneze impotriva mea si sa castreze si acest topic . De altfel , totul este specific subiectelor tale , adica un subiect controversat la prima vedere , in realitate un mare rateu . Este un simplu comentariu realist , nu este o jignire . Este parerea mea si nu tine cont de presiunile altora . Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 30, 2014 Partajează Postat Septembrie 30, 2014 Victor, uite Vio ti-a facut o invitatie la urmatoarea intrunire, sper sa lasati toti resentimentele si sa o accepti! Poate cu ocazia asta, rezolvati toate neintelegerile... Ma bucur ca intr-un fel cineva a intins mina, sper sa apara si cealalta(lalte) mina(ini). EDIT: Postez in numele lui Victor, am inteles ca nu (mai) poate posta, nu cunosc motivul, m-a sunat la telefon. A spus ca VINE la urmatoarea intilnire, daca nu este la job! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Septembrie 30, 2014 Partajează Postat Septembrie 30, 2014 Pe pariu ca o sa fie in tura ,de serviciu??!! Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 30, 2014 Partajează Postat Septembrie 30, 2014 (editat) .............. Editat Septembrie 30, 2014 de zal Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 30, 2014 Partajează Postat Septembrie 30, 2014 @ Vio: Ok, eu pun o pereche de MJL-uri 4302-4281, tu pui o trioda si o pentoda (max 2-3W sa scot cu ele, in SE). Traf imi fac eu rost. @ Zal, nu stiu mi-a zis ca a incercat sa posteze si nu a putut. Misa, ne ajuti un pic? Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Septembrie 30, 2014 Partajează Postat Septembrie 30, 2014 @ Vio: Ok, eu pun o pereche de MJL-uri 4302-4281, tu pui o trioda si o pentoda (max 2-3W sa scot cu ele, in SE). Traf imi fac eu rost. @ Zal, nu stiu mi-a zis ca a incercat sa posteze si nu a putut. Misa, ne ajuti un pic?Leco, despre ce e vorba? Nu inteleg?? Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 30, 2014 Partajează Postat Septembrie 30, 2014 Pe pariu ca o sa fie in tura ,de serviciu??!! Pariul! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Septembrie 30, 2014 Partajează Postat Septembrie 30, 2014 Pariul!Ok Link spre comentariu
sandugeorge316 Postat Septembrie 30, 2014 Partajează Postat Septembrie 30, 2014 Ar fi utile planurile,sincer,eu as vrea sa le construiesc,asa ca rog pe cei care stiu proiectul,sa-l posteze...multumesc Atat hornurile cu coaxial cat si cele cu diful de banda larga au fost prexentate aici http://www.elforum.info/topic/49469-back-loaded-folded-hornproiect-comun-vtp-sandugeorge316/?p=971832 Pentru cote si alte specificatii trimite-mi adresa de mail pe privat. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 30, 2014 Partajează Postat Septembrie 30, 2014 Victor, uite Vio ti-a facut o invitatie la urmatoarea intrunire, sper sa lasati toti resentimentele si sa o accepti! Poate cu ocazia asta, rezolvati toate neintelegerile... Ma bucur ca intr-un fel cineva a intins mina, sper sa apara si cealalta(lalte) mina(ini). EDIT: Postez in numele lui Victor, am inteles ca nu (mai) poate posta, nu cunosc motivul, m-a sunat la telefon. A spus ca VINE la urmatoarea intilnire, daca nu este la job! M-a rugat sa postez asta in numele lui. http://postimg.org/image/7mkb55ogv/ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum