Vizitator viobio Postat Septembrie 28, 2014 Partajează Postat Septembrie 28, 2014 Leco ai muncit azi nu gluma,respectele mele pt tot ce ai facut azi. Link spre comentariu
sebi_c Postat Septembrie 28, 2014 Partajează Postat Septembrie 28, 2014 (editat) Leco, in centrul actiunii, un adevarat maestru de ceremonii! Multumim lui Vio, pentru ca ne-a dat posibilitatea sa ne intalnim, o activitate reusita, unde au fost oameni de calitate! PS: Ar trebui sa postam o lista cu participantii la eveniment, pentru ca au fost asa de multi ca nici acum nu stiu exact cu cine m-am intalnit, mai ales ca nu am o corespondenta intre numele reale si nickname-ul de pe forum. PS2: Nu merge filmarea 19. Editat Septembrie 28, 2014 de sebi_c Link spre comentariu
vivian Postat Septembrie 28, 2014 Partajează Postat Septembrie 28, 2014 Am incercat. Imi cer scuze daca nu este OK. http://postimg.org/gallery/2r14m3k4o/88eaf050/?code=88eaf050 Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 28, 2014 Partajează Postat Septembrie 28, 2014 Leco ai muncit azi nu gluma,respectele mele pt tot ce ai facut azi. Cu cea mai mare placere, oricind, pentru oameni de calitate! Imi place ceea ce fac, si imi place cind se intilnesc oamenii, pentru AUDIO, chiar daca unii sint lampari, germanisti, silicisti sau mosfetisti! Inca putin si gata si cu filmarile, apoi urmeaza pozele... Uplodez de 5-6 ore... Poate pina de sarbatori, mai facem o intilnire, data viitoare aduc 4 hornuri de bass, mici, cu 15 inch, si aceiasi sateliti Ev, putin modificati. Plus puteri facute de mine per fiecare, exact asa cum ma duc eu la o sonorizare cum trebuie. Evident se mai pot testa diverse amplificatoare PRO, pe boxe PRO, ale colegilor. Am incercat. Imi cer scuze daca nu este OK. http://postimg.org/gallery/2r14m3k4o/88eaf050/?code=88eaf050 Este PERFECT! Revin mai incolo un pic cu citeva pareri personale, acum incerc sa fac ca toate filmarile 1-32 sa fie OK, au fost citeva mici Brobleme, deh cred ca ma urasc astia de la Youtube... Link spre comentariu
bmsorin Postat Septembrie 28, 2014 Partajează Postat Septembrie 28, 2014 Poate ca ar fi bine sa se "salveze" undeva, pe o pagina, toate aceste fotografii/filmari, ar fi interesant peste ani sa poata fi revazute. Cam cum se face prin Germania, http://www.jogis-roehrenbude.de/Stammtisch-20-10-07/Stammtisch_201007.htm Link spre comentariu
VTP Postat Septembrie 28, 2014 Partajează Postat Septembrie 28, 2014 M-am bucurat de aceasta noua intalnire cu cei care continua traditia DIY. Ce am remarcat: - la aparatura, toate prezentarile au aratat un mare pas inainte fata de acum 2-3 ani in urma, tehnic si acustic, astfel ca ar fi interesant un test cot la cot cu aparate de fabrica! Multe din aceste realizari ar surclasa nume audiofile! - remarcabil mi s-a parut faptul ca la intalnire au participat 3 echipe: tineret I (ce a lipsit pana acum ), tineret II si tineret III, continuitate ce merita relevata; - poate lucrul cel mai important, si cred ca sunt in asentimentul tuturor participantilor: placerea de a socializa (cum se spune! ), de a schimba idei, de a discuta diverse aspecte, de a iesi pentru cateva ore din cotidianul destul de sumbru pentru a ramane cu amintiri frumoase si a intari dorinta de a ne vedea si cu alte ocazii. Multumesc in mod deosebit gazdei, lui Viorel, dar si lui DjLeco pentru desfasurarea intalnirii si imortalizarea ei. In seara asta sa adormim visand la o viitoare intalnire! Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 28, 2014 Partajează Postat Septembrie 28, 2014 Si eu multumesc tuturor pentru participare si lui Viorel ca ne-a "suportat", multumim pentru "tratatie" si cerem scuze ca uitaram sa ne stringem paharele de suc... Sper ca acum toate filmarile sint OK. Le-am verificat de la 1 la 32. Amplificatorul care mie mi-a placut CEL MAI MULT, fara sa se supere nimeni, este amplificatorul din filmarea 2, sunet impecabil, zgomot imperceptibil, dinamica foarte buna si culmea si putere MARE pentru 2 finale "de jucarie". https://www.youtube.com/watch?v=UfToVFsmvWE&feature=youtu.be Evident au mai fost si altele, insa mie mi-a ramas sufletul la el, si vu-metrele functionau foarte foarte bine. Excludem Domninancele d-lui Panaitescu, care a surclasat in primul rind la marimea finalelor si anodica de 800Vcc, cit despre trafurile de iesire, adevarate bijuterii, sunet, n-am ce sa comentez! A fost si acel amp care avea un mic brum de 100Hz (alimentare), parca cel cu cite 2 finale in paralel push-pull, care si el suna f bine si avea cea mai mare putere de iesire, si mi-a mai placut tare mult, unul care avea alimentarea stabilizata din cite am inteles de la 450Vcc la 400Vcc anodica. Expuneti-va si voi parerile, pro-contra, nu se va supara nimeni... Iata si pozele, n-am stat sa sortez nimic, totul cum s-au facut: Link spre comentariu
sk24bpo Postat Septembrie 28, 2014 Partajează Postat Septembrie 28, 2014 Intalnirea asta pare si mai reusita fata de prima. Muzica buna, aparatura interesanta si oameni din nou top of the top. Ma bucur ca s-a iesit din mediocritatea si misticismul "audiofil" care incepusera sa umbreasca acest hobby in ultimii ani si ca foarte multa lume revine la esenta, la DIY, la stiinta, la lucrurile bune si corect facute. Imi mai pare bine ca dispare concurenta prosteasca dintre SS si lampa si ca se poate face arta in oricare dintre cele doua domenii fara denigrari absurde. Nici eu n-am sustinut ideea sa se faca masuratori si pe aparatura cu lampi...Ar fi un nonsens , nu poti sa-l apreciezi pe Brancusi cantarindu-i operele. Un nutritionist nu-i un bucatar chef si viceversa. Leco filmarile sunt extrem de reusite, surprind foarte bine esenta intalnirii, iar muzica a fost superba... De data asta n-am putut sa ajung din motive obiective dar abia astept sa va reantalnesc. 1 Link spre comentariu
gedd Postat Septembrie 28, 2014 Partajează Postat Septembrie 28, 2014 multumim DjLeco si Viobio!!! Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 28, 2014 Partajează Postat Septembrie 28, 2014 Urmeaza sa ne mai intilnim, daca Vio "ne mai doreste in companie" . A fost foarte frumos astazi, nici nu stiu cind s-a facut ora 14:30 si a trebuit sa plec... Link spre comentariu
sk24bpo Postat Septembrie 28, 2014 Partajează Postat Septembrie 28, 2014 Vio si Leco nu stiu cum ati reusit, dar observ din poze si filmari ca v-au trecut pragul unii dintre cei mai grei oameni din domeniu de la noi, chiar putem vorbi despre termenul de "guru" .... ba chiar au fost mai multi. Hai ca 2014 se incheie foarte frumos si sper ca 2015 sa fie chiar mai bun. Link spre comentariu
gedd Postat Septembrie 28, 2014 Partajează Postat Septembrie 28, 2014 Daca lasam orgolii si fitze deoparte,se poate realiza orice.....haideti sa facem in asa fel incat acest tip de intalniri sa ia amploare... Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 28, 2014 Partajează Postat Septembrie 28, 2014 Problema întîlnirilor de acest gen e că lămparii nu construiesc amplifuri noi în fiecare săptămînă, astfel încît să aibă ce prezenta repede. Ei sînt în general nişte artizani, lucrează cu migală şi pe termen lung. Din ce am observat, una sau maxim două întîlniri pe an au succes. Dacă ar fi mai dese nu am avea ce vedea şi auzi nou. Link spre comentariu
nichishoru Postat Septembrie 28, 2014 Partajează Postat Septembrie 28, 2014 . Hai ca 2014 se incheie foarte frumos si sper ca 2015 sa fie chiar mai bun. Anul 2014 nu s-a incheiat si sper sa mai faceti inca o intalnire pana la sarbatori pe care sa nu o ratez. Felicitari organizatorilor! Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 28, 2014 Partajează Postat Septembrie 28, 2014 Eu nu am nici un merit, decit POATE ca muncesc de ani de zile sa-mi fac colectia de muzica, rascolest internetul si prietenii in lung si in lat, dupa imagini de cd-uri, sau colectii de wav-uri sau flac-uri pe care le prelucrez doar la normalizare de nivel (95% sau -0,4db maxim peak level) si intro+outro (pauze lungi), si apoi le convertesc in FLAC. Este o munca a dracului de consumatoare de timp si butonat. Meritele le au cei ce au facut acele amplificatoare,+acele hornuri care au sunat foarte corect si liniar cam de la 60-70Hz in sus (cit am prins eu cu urechea). Sigur ne vom mai intilni. Ce mi-as dori mult ar fi o IMPACARE intre Viorel si Victor, cit si cu . ., viata si intilnirile astea sint prea frumoase ca sa existe dusmanie sau orgolii. Cred ca fiecare (cine a gresit) ar putea prezenta scuze pentru intimplari nefericite, certuri, injurii, si cred ca s-ar strerge cu buretele "divergentele"... Si eu m-am conntrat cu multi colegi pe forum, sint vulcanic rau, insa "imi trece dupa 1-2 zile". Luati exemplu de la mine! Data viitoare vreau sa fac un amplif pe germaniu de 15-20W, si sa-l aduc sa-l ascultam. Deja pun anunt cum ca cumpar ASZ-uri sau tranzistori pe germaniu de putere, si AD161-AD162 cit si AC180K si AC181K+ EFT 323 si EFT373 daca se poate "cu punct violet"... Ma bag la un film, mine dimineata am de aprins la KanalD cam 100Kw de lumina pentru emisiunea de dimineata si cea de dupa masa. Vizionare placuta la youtube si noapte buna tuturor! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum