Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intilnire constructori aparatura cu tuburi.

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Vizitator viobio

Lansez o noua invitatie celor care mesteresc sau vor sa auda/priveasca/observe,aparaturi cu tuburi.Cine are chef sa vina la o asemenea intilnire este binevenit.Pentru ca umbla vorba prin tirg ca eu vreau sa-mi fac reclama,nu o sa pun la auditie nimic din ce fac eu,o sa fie o auditie cu sculele colegilor de pe forum sau a altora care citesc acest forum dar nu activeaza aici.O facem??Punem intilnirea Duminica ,undeva in luna Septembrie.Hai sa incercam sa fim relaxati,fara orgolii si fara sa existe o atmosfera incordata.Daca aveti propuneri le astept aici.

Editat de viobio
Link spre comentariu

Viorele, spune o data concreta ca sa ne putem organiza timpul liber si termina amplificatoarele . Eu propun ultima duminica din septembrie.

Am sa vin cu un SE cu 6F3 si cu doua hornuri de banda larga de 16 cm/4ohmi/93dB

Link spre comentariu

[*]Buna seara. Imi doresc de mult sa particip la o asemenea intilnire. Daca nu intervine ceva major, cu siguranta am sa ajung si eu, dar sa ne comunicati si adresa unde trebuie sa ajungem.

[*]P.S. 

[*]Pentru colegii forumisti din Ploiesti...am 3 locuri disponibile in masina :)

Link spre comentariu
Vizitator viobio

[*]Buna seara. Imi doresc de mult sa particip la o asemenea intilnire. Daca nu intervine ceva major, cu siguranta am sa ajung si eu, dar sa ne comunicati si adresa unde trebuie sa ajungem.

[*]P.S. 

[*]Pentru colegii forumisti din Ploiesti...am 3 locuri disponibile in masina :)

O sa pun si harta cum se ajunge,nr meu de telefon 0724156363.

Poate vine si dl Vali(Valderama)

Link spre comentariu

Salutari tuturor!

As veni si eu cu un amplificator de putere mica pe care il am deja facut.

Nu a mai facut nimeni de pe forum asa ceva si cred ca ar fi interesant de vazut/ascultat.

Sunt disponibile boxe cu sensibilitate mare?

Multumesc Vio!

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Locatia este in incinta S.C. ELECTROMAGNETICA S.A.

Unii colegi de forum au mai fost in acea incinta (sala de repetitii)

Cine doreste detalii ma gaseste la 0724156363

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Ca sa prevenim haosul ,propun sa facem o lista cu ordinea colegilor care vor pune scule la cintat,cei care doresc sa prezinte ceva sa se treaca pe aceasta lista1 sandugeorge3162 saptemari3

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări