Vizitator viobio Postat August 18, 2014 Partajează Postat August 18, 2014 (editat) Lansez o noua invitatie celor care mesteresc sau vor sa auda/priveasca/observe,aparaturi cu tuburi.Cine are chef sa vina la o asemenea intilnire este binevenit.Pentru ca umbla vorba prin tirg ca eu vreau sa-mi fac reclama,nu o sa pun la auditie nimic din ce fac eu,o sa fie o auditie cu sculele colegilor de pe forum sau a altora care citesc acest forum dar nu activeaza aici.O facem??Punem intilnirea Duminica ,undeva in luna Septembrie.Hai sa incercam sa fim relaxati,fara orgolii si fara sa existe o atmosfera incordata.Daca aveti propuneri le astept aici. Editat August 18, 2014 de viobio Link spre comentariu
sandugeorge316 Postat August 18, 2014 Partajează Postat August 18, 2014 Viorele, spune o data concreta ca sa ne putem organiza timpul liber si termina amplificatoarele . Eu propun ultima duminica din septembrie. Am sa vin cu un SE cu 6F3 si cu doua hornuri de banda larga de 16 cm/4ohmi/93dB Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 18, 2014 Partajează Postat August 18, 2014 OkRamane stabilit 28.9.2014 de la ora 9 la 15. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 18, 2014 Partajează Postat August 18, 2014 Daca am timp, vin sa ascult si eu tuburile la lucru! Eventual pot lua laptopul si placa de sunet ca sursa de semnal sa punem direct .Wav sau .Flac. Link spre comentariu
vivian Postat August 18, 2014 Partajează Postat August 18, 2014 [*]Buna seara. Imi doresc de mult sa particip la o asemenea intilnire. Daca nu intervine ceva major, cu siguranta am sa ajung si eu, dar sa ne comunicati si adresa unde trebuie sa ajungem. [*]P.S. [*]Pentru colegii forumisti din Ploiesti...am 3 locuri disponibile in masina Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 19, 2014 Partajează Postat August 19, 2014 [*]Buna seara. Imi doresc de mult sa particip la o asemenea intilnire. Daca nu intervine ceva major, cu siguranta am sa ajung si eu, dar sa ne comunicati si adresa unde trebuie sa ajungem. [*]P.S. [*]Pentru colegii forumisti din Ploiesti...am 3 locuri disponibile in masina O sa pun si harta cum se ajunge,nr meu de telefon 0724156363.Poate vine si dl Vali(Valderama) Link spre comentariu
saptemari Postat August 19, 2014 Partajează Postat August 19, 2014 Salutari tuturor! As veni si eu cu un amplificator de putere mica pe care il am deja facut. Nu a mai facut nimeni de pe forum asa ceva si cred ca ar fi interesant de vazut/ascultat. Sunt disponibile boxe cu sensibilitate mare? Multumesc Vio! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 19, 2014 Partajează Postat August 19, 2014 Sunt si incinte sensibile,te asteptam Marius. Link spre comentariu
vivian Postat August 19, 2014 Partajează Postat August 19, 2014 Buna seara. Daca domnul Vali are placerea si timpul necesar sa fie alaturi de noi ii rezerv un loc. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 19, 2014 Partajează Postat August 19, 2014 Locatia este in incinta S.C. ELECTROMAGNETICA S.A. Unii colegi de forum au mai fost in acea incinta (sala de repetitii) Cine doreste detalii ma gaseste la 0724156363 Link spre comentariu
romicap Postat August 20, 2014 Partajează Postat August 20, 2014 Si eu as vrea sa vin....mare placere as avea sa va vad si sa ascult amplifurile ! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 21, 2014 Partajează Postat August 21, 2014 Ca sa prevenim haosul ,propun sa facem o lista cu ordinea colegilor care vor pune scule la cintat,cei care doresc sa prezinte ceva sa se treaca pe aceasta lista1 sandugeorge3162 saptemari3 Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 22, 2014 Partajează Postat August 22, 2014 (editat) Cine mai vine? Editat August 22, 2014 de viobio Link spre comentariu
Patefon Postat August 22, 2014 Partajează Postat August 22, 2014 Daca reusesc sa termin piticania ma inscriu si eu la categoria juniori-incepatori. Daca nu poate la categoria bagatori de seama. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum