misuraelectronic Postat August 26, 2014 Partajează Postat August 26, 2014 cred ca le pot compara cu uni-t, cam gama aia bate....din nou parerea mea... amice , nu te supara , dar ai spus in citat o gogomanie cit capul meu de mare . despre ce vorbim aici ? uni-t ? HELLO ...! e o comparatie jignitoare la adresa acestei reale bijuterii , achizitionate la bani extrem de putini . pe eevblog se atesta ca virgula cablajele sint realizate la aceeasi firma ca si pentru mult mai celebra extech , iar dvs veniti cu comparatii cu niste banale unit-uri ? pentru stiinta dvs , la dimensiunile fizice ale acestui dmm true rms , precum si la facilitatile lui , cel mai apropiat echivalent il face firma voltcraft si se invirte in jur de 500 de ron ca pret , nicidecum la sfert de pret , cit m-au costat ele in realitate . Link spre comentariu
dan cod Postat August 27, 2014 Partajează Postat August 27, 2014 Si nu se mai fabrica acum?ar fi interesant probabil pentru multi daca s-ar gasi. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 27, 2014 Partajează Postat August 27, 2014 se pare ca in rusia inca se mai gaseste . Link spre comentariu
dan cod Postat August 27, 2014 Partajează Postat August 27, 2014 Asata am vazut si eu pe net dar nu stiu care ar fi m odalitatea de adus la noi poate la pachet cu vreun...... kalasnikov Link spre comentariu
alin85 Postat August 27, 2014 Autor Partajează Postat August 27, 2014 amice , nu te supara , dar ai spus in citat o gogomanie cit capul meu de mare . despre ce vorbim aici ? uni-t ? HELLO ...! e o comparatie jignitoare la adresa acestei reale bijuterii , achizitionate la bani extrem de putini . pe eevblog se atesta ca virgula cablajele sint realizate la aceeasi firma ca si pentru mult mai celebra extech , iar dvs veniti cu comparatii cu niste banale unit-uri ? pentru stiinta dvs , la dimensiunile fizice ale acestui dmm true rms , precum si la facilitatile lui , cel mai apropiat echivalent il face firma voltcraft si se invirte in jur de 500 de ron ca pret , nicidecum la sfert de pret , cit m-au costat ele in realitate . era parerea mea, nu sunt expert , nu trebuie luat ca jignire... spunei aparatului tau sa nu se supere , ca nu este o parere de la un expert... cine detine/lucreaza cu aparatul trebuie sa stie mai bine... si nu poti spune ca pareea cuiva este cum este.... doar este o parere , buna / proasta e parea lui...de expert sau nu.... poti doar sa-l corectezi , iar daca asta ai facut , atunci multumesc, daca altceva ai gandit atunci ....bine nu cunosc , nu am intalnit firma/marca CEM , din ce am vazut in poze...am tras si eu o concluzie..., iar pentru mine ,personal, voltcraft = unit, iar parerile pot fi povestite si dezbatune toata ziua, nu asta e relevant... aici. vrei sa dai foc fanilor uni-t ? , poate ii jignesti .... spunand ca sunt aparate banale? eu personal detest unit -urile , am avut experiente groaznice cu ele , si nu mi le doresc in preajma mea, am inteles ideea ta , subliniezi ca sunt bune (aparatele CEM) si apreciez asta..., multumim si pentru ca ai facut poze , acum mai ramane intrebarea : oare mai fac aparate bune? cum zicea si colegul cu exemplul cu my68 , ceace este foarte adevarat , acum sunt praf...fata de ce sau facut candva Link spre comentariu
q_acdc Postat August 27, 2014 Partajează Postat August 27, 2014 Ce probleme ai avut cu multimetrele Uni-Trend?(asa de groaznice) Link spre comentariu
alin85 Postat August 27, 2014 Autor Partajează Postat August 27, 2014 Ce probleme ai avut cu multimetrele Uni-Trend?(asa de groaznice) nu foarte groaznice... poate exagerez un pic ..... la t81b (scopmetru) cadea periodic regulatorul de la backlight ,asa din senin ,te uitai la aparat se stingea lumina , simteam "the magic smoke" si asta era, de ce? nu stiu , .... am aflat mai pe urma ca era ceva greseala de proiectie.(nu e o sursa sigura) , eu nu am mai studiat problema prea mult , dupa ce schimbam regulatorul totul ok , o vreme .... de 3 ori sa intamplat povestea iar fara backlight vizibilitatea nu era buna trebuia lumina buna, (sincer nici cu backlight nu se vedea stralucit ), + ca se misca foarte incet, ramanea blocat ...,ceva bug de soft ,iar la banii cat costa e o prostie de aparat, cine are rabdare poate e ok ,asta l-am avut acasa , personal si e o experienta PERSONALA la servici am avut mai multe unit-uri ,la un 70 sa rupt la o simpla cazatura borna de la minus din interior (plasticul + mufa banana ) si crapat display , si nu vorbesc prosti , cand spun la o simpla cazatura ma refer la cazut de pe masa , asta inseamana 90 cm , vi se pare normal? si avea un fel de holster deci nu e plastic curat.... tot la servici am mai avut vreo 2 sincer nu mai stiu exact ce model care nu masurau bine tensiunile .... de ce am "fost multumit " de la unit-t ar fi 601 si 602 (parca) , pe care tot acasa le-am avut , erau un fel de rlc-uri , display clar , aveau precizie (cat de cat) , ce nu imi placea era ca nu erau auto-range si trageam de comutaturul rotativ pana ma plictiseam, in rest foarte ok ... pentru acasa tinute in puf cred ca sunt bune , dar in regim atelier sau semi-industrial nu fac fata...testat.... iar comparativ cu astea ar fi un my 68 de la mastech pe care l-am luat la servici prin 2005 , sa trantit de pamant , de pereti , de ce vreti , numai fotbal nu sa jucat cu el, masurat pe domenii gresite si merge brici , bine nu mai arata estetic ca si nou da e ok ,holsterul la protejat bine ... acum nu prea se mai foloseste da e ok merge bine ,nu sa decalibrat , oricum a fost abuzat in orice fel.... nu pot spune acelasi lucru de unit-uri , care din pacate sau tot schimbat si furat (sau completat cum se mai zice...) dar asta e o alta problema... poate altii sunt foarte multumiti de marca asta , si nu am nimic cu ei ...da personal eu nu le doresc , PAREREA MEA. nu vreau sa fac anti-reclama , pana la urma orice instrument pe care daca stii sa il folosesti corect este bun, aparatul cel mai bun este ala de care te folosesti , restul sunt fite si mofturi si binenteles uneori o functie in plus e o necesitate , iar cel mai pe urma e brandul pe care de obicei il platesti. parerea mea depinde unde si cum folosesti un aparat...si apoi poti spune ca e bun dar bun tie (folositor) pana la urma ...poate eu am alte necesitati.... iar apoi putem sa generalizam.... i Link spre comentariu
q_acdc Postat August 27, 2014 Partajează Postat August 27, 2014 Mastech 890,dt830,DVM68 ,nu au tinut comutatoarele,(nu am reusit sa ard nici un aparat) in prezent am UT71e in hibernare(consuma ca porcul) si sunt multumit.(masoara ok comparat cu alte multimetre).Pentru "atelier" am un Kyoritsu 1009 .(foarte multumit de consum,cel putin uit sa schimb bateriile) Link spre comentariu
dan cod Postat August 28, 2014 Partajează Postat August 28, 2014 Care vreti marfa solida luati-va Fluke. 1 Link spre comentariu
orgasmo Postat Aprilie 12, 2017 Partajează Postat Aprilie 12, 2017 alte pareri? nu detine nimeni un aparat de la CEM? http://www.elforum.info/topic/115292-recomandare-multimetru/?p=1368150 http://www.elforum.info/topic/99782-top-multimetre-clasament/?p=1505712 Link spre comentariu
orgasmo Postat Aprilie 12, 2017 Partajează Postat Aprilie 12, 2017 http://cem-instruments.de/multimeter/ Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 12, 2017 Partajează Postat Aprilie 12, 2017 Pretul am vazut ca este peste 400 de euro. Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 12, 2017 Partajează Postat Aprilie 12, 2017 La banii aia prefer un osciloscop. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum