alin85 Postat August 17, 2014 Partajează Postat August 17, 2014 Salutare , ce parere aveti despre multimetrul din titlu si anume multimetrul CEM DT-9989? se gaseste si la magazinul din polonia la care face site-ul reclama, la un pret bun zic eu , undeva la 1200 lei. detalii si poze se gasesc pe net, chiar si pe eevblog se gasesc informatii merita achizitionat? detine cineva acest aparat? cat de "chinezesc" este? Link spre comentariu
validae Postat August 17, 2014 Partajează Postat August 17, 2014 (editat) Este atât de chinezesc pe cât sunt toate aparatele făcute în China. Nu asta e problema, căci cam tot ce se poate, se construiește acolo, e mâna de lucru mai ieftină Dar un lucru făcut de firmă serioasă cu anumite cerințe este realizat întocmai cu acele specificații, chinezul face ce-i ceri.Ieftin și prost vrei - ieftin și prost face ! Nu trebuie să generalizăm că toate ,,chinezăriile,, sunt proaste, la bani pe măsură face treaba pe măsură.Binențeles că nu poate concura cu un Fluke de uz militar, cel puțin ca fiabilitate, dar ca precizie nu cred că vei fi dezamăgit. http://www.cem-instruments.com/en/Article/about-64.html Editat August 17, 2014 de validae Link spre comentariu
riderinblack Postat August 17, 2014 Partajează Postat August 17, 2014 Sincer eu m-as orienta catre un Fluke. Mai ales la gama aia de pret...... Link spre comentariu
alin85 Postat August 18, 2014 Autor Partajează Postat August 18, 2014 Este atât de chinezesc pe cât sunt toate aparatele făcute în China. Nu asta e problema, căci cam tot ce se poate, se construiește acolo, e mâna de lucru mai ieftină Dar un lucru făcut de firmă serioasă cu anumite cerințe este realizat întocmai cu acele specificații, chinezul face ce-i ceri.Ieftin și prost vrei - ieftin și prost face ! Nu trebuie să generalizăm că toate ,,chinezăriile,, sunt proaste, la bani pe măsură face treaba pe măsură.Binențeles că nu poate concura cu un Fluke de uz militar, cel puțin ca fiabilitate, dar ca precizie nu cred că vei fi dezamăgit. http://www.cem-instruments.com/en/Article/about-64.html cunosc povestea si nu va contrazic sunt de acord in totalitate, m-am exprimat gresit sau nu am specificat , nu neaparat de brand e vorba cand am intrebat "cat de chinezesc este" sau ca e construit in china , stiu ca toate sunt facute in china , ci de felul/senzatia de aparat tinut in mana, plasticul carcasei, vizibilitatea pe ecran,comutatorul rotativ ,precizia , chestiile astea pot fi spuse doar de cine detine un astfel de aparat, sau lucreaza cu el, din poze sau vazut pe net arata bine... si intradevar nu toate firmele chinezesti sunt praf… de exemplu hantek sau rigol, uni-t (astea imi vin in minte acum) care sunt tot firme chinezesti sunt aparate cat de cat ok,chiar bune, si sa nu exageram sa comparam chiar cu fluke (care de asemenea face aparate mai nou in china , ex. 117 , parca) sigur in timp nu rezista cat un fluke... Sincer eu m-as orienta catre un Fluke. Mai ales la gama aia de pret...... detin un fluke (87 V) , am scapat de un unit-81B , si caut ceva similar.... nici un fluke la 1200 lei nu are ecran tft , sau atatea functii.... Link spre comentariu
Spitfire Postat August 18, 2014 Partajează Postat August 18, 2014 Fluke are inclus osciloscop?! Acesta vad ca e are(40mS/s), plus acumulator Li-Ion, carcasa IP67, bluetooth cu posibilitate de transmise catre Android, etc. Probabil nu e la fel de "rinocer" precum un Fluke, fiabilitatea poate fi buna, depinde cum e folosit, dar e altceva decat un simplu multimetru true-RMS. 1 Link spre comentariu
alin85 Postat August 24, 2014 Autor Partajează Postat August 24, 2014 alte pareri? nu detine nimeni un aparat de la CEM? nu neaparat modelul acesta... Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 24, 2014 Partajează Postat August 24, 2014 (editat) ba da ! eu am de citiva ani , printre alte multimetre digitale si un cem , model dt-202t . una bucata e al meu , plus inca 5 bucati au fost vindute deja clientilor mei . aparatul este absolut exceptional din toate punctele de vedere si toti clientii au fost super- incintati de el . ca fapt divers , este true rms , are autoscalare , are in el un convertor a/d plcc , smd CU 100 DE PINI , este protejat pe toate scalele la orice prostie ar putea-o face utilizatorul --- protectia este distructiva , cu siguranta fast de 400ma pe scala de ma , respectiv de 10a fast pe scala de a si ESTE NEDISTRUCTIVA , CU MESAJ DE EROARE PE ECRAN PLUS PIUIALA PENTRU ORICE ALTA MASURATOARE GRESITA care ar distruge orice alt aparat low-cost --- , e mic , dragut , ultra-fiabil si , mai presus de toate , a costat si extrem de putin . personal , recomand oricui marca aceasta CEM , fara nici cea mai mica ezitare . Editat August 24, 2014 de misuraelectronic Link spre comentariu
dan cod Postat August 24, 2014 Partajează Postat August 24, 2014 As fi curios cum arata in interior si daca cele actuale sunt la fel nu de alta dar caz concret My68 luat prin 2000 si My68 actual cer de pamant. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 25, 2014 Partajează Postat August 25, 2014 il desfac astazi sau miine si trintesc citeva poze dupa aceea pe forum , no problem . Link spre comentariu
riderinblack Postat August 25, 2014 Partajează Postat August 25, 2014 La ce pret se invarte un CEM DT-202T? Multumesc. Link spre comentariu
dan cod Postat August 25, 2014 Partajează Postat August 25, 2014 il desfac astazi sau miine si trintesc citeva poze dupa aceea pe forum , no problem .Multumesc. Link spre comentariu
alin85 Postat August 25, 2014 Autor Partajează Postat August 25, 2014 Pune pozele aici sa vedem si noi , sunt curios si eu de constructia interna, asa macar imi pot face o idee. Si ziceti ca marca CEM e cat de cat ok ? Poate cumpar DT 9989-ul cu ecran tft , mai vedem.... daca il iau am sa ii fac un full review (nu chiar ca si David Jones ). Si chiar la cat este CEM DT-202T? Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 25, 2014 Partajează Postat August 25, 2014 (editat) http://oi58.tinypic.com/2v8r8mq.jpg am pus succesiv 4 poze pe tinypic.com , insa habar n-am cum sa le reunesc sa se vada toate de catre un privitor oarecare . aparate au fost 6 in total... 5 le-am vindut , iar ultimul l-am oprit pentru mine . la vinzare au fost 200 ron , insa acum nu mai am si nici nu mai pot face rost . pe al meu nu-l vind la nici un pret , asa ca , va rog frumos sa nu insistati in zadar ... la temelia acestui aparat stau 2 integrate de baza , respectiv ... 1-- fs9711_lp1 , smd ,plcc , 100 pini 2-- ad736jn , dil , 8 pini pe pcb scrie cu vopsea alba TOPMAN INDUSTRIAL si am citit pe eevblog.com cum ca aceasta firma ar face cablajele si pentru extech ex470 . tipul care a postal este chiar din state , asa ca are oarece credibilitate ... http://www.eevblog.com/forum/testgear/extech-ex470-multimeter-teardown/ Editat August 25, 2014 de misuraelectronic Link spre comentariu
validae Postat August 25, 2014 Partajează Postat August 25, 2014 (editat) Trebuie să copiați adresele imaginilor celor patru poze și le postați pe rând aici. Vedeți că există și o adresă specială pentru forumuri, astfel încât imaginea apare imediat pe forum, nu trebuie să mai dai click pe adresa ei ca s-o vezi. Editat August 25, 2014 de validae Link spre comentariu
alin85 Postat August 26, 2014 Autor Partajează Postat August 26, 2014 gasesc doar o poza , vedere spate pcb , e ok , nu arata rau, daca sunt asa toate de la CEM e bine, protectii ptc , sigurantele sunt amplasate cam ciudat ...una din ele e pt 10 A? am observat forma sunt-ului , personal nu am mai vazut asa , probabil din lipsa de spatiu.... mufele de intrare ok, lipite de pcb / per total e ok , parerea mea cred ca sunt aparate bunicele le pot compara cu uni-t, cam gama aia bate....din nou parerea mea... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum