Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

dif 100 eur

Vizitator alinezzou

Postări Recomandate

• Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

4

• Shambala

4

• adircf

3

• Bogdi16

2

Top autori în acest subiect

Vizitator alinezzou

oameni buni...nu va mai certati degeaba :weedman: .. am dat deja comanda de 2 jbl-uri GTO 1502D :weedman: care vor ajunge sapt viitoare si care sper ca vor suna bine pt un sub de la care ma astept sa-ti infunde urechile si sa-ti "zdruncine" un pic plamanii :weedman:

Link spre comentariu
Vizitator alinezzou

si inca cevapost-ul in care vorbeam in acest topic de HP-15W a fost doar ca raspuns la provocarea lui adircf

deci,... daca vine unu cu 3 posturi si zice baga hp15w chemati salvarea ca o sa crap de ras :rolleyes:

se poate obtine subwoofer si din HP-15W daca doresti cu adevarat .in mod normal alegeam un difuzor auto (de ex un GZTW38T de la Ground zero)
am avut de ales intre un gz de care vorbesti tu si JBL-ul de care vorbeam...sincer nu m-a impresionat gz-ul...e drept ca gz-ul duce mai mult...insa in raport pret-performanta-"calitate" jbl-ul e net superior
Link spre comentariu

cum ai ajuns la cocluzia asta?eu am instalat pe masini si GZTW30T si versiunea de 12" a difuzorului cumparat de tine, sincer sunt cam tot acolo, cu mentiunea ca nu-mi place deloc suportul spiderului de la JBL care este ff fragil si este facut din plastic ordinar....P.S sasiul la difuzoarele tale este tot din tabla, nu din Al cum dau impresia pozele....

Link spre comentariu
Vizitator alinezzou

cum ai ajuns la cocluzia asta?eu am instalat pe masini si GZTW30T si versiunea de 12" a difuzorului cumparat de tine, sincer sunt cam tot acolo, cu mentiunea ca nu-mi place deloc suportul spiderului de la JBL care este ff fragil si este facut din plastic ordinar....P.S sasiul la difuzoarele tale este tot din tabla, nu din Al cum dau impresia pozele....

bine,pe masina nu cred ca se va simti vreo diferenta,dupa cum ai spus si tu ,dar cred ca in casa, cum vreau eu sa le montez, nu stiu ce sa zic...acum depinde si de incinta...oricum in mod sigur ambele au puncte forte si puncte slabe :smt001
Link spre comentariu
Vizitator alinezzou

oricum ce vroiam sa va intreb era ce parere aveti de diful asta: Power Audio C12-300MB (fara nici un fel comparatii intre el si cele anterioare avand in vedere ca e de 12") .. ar merge pt un subwoofer? (nu-mi place FS-ul ala de 41 Hz,dar nu strica o intrebare) :smt001

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări