Vizitator alinezzou Postat Decembrie 7, 2006 Partajează Postat Decembrie 7, 2006 Dati-va si voi cu parerea cu privire la ce dif poti cumpara de pe piata romaneasca pt subwoofer, unde pretul sa fie in jurul a 100 euroASTEPT PARERI... Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Decembrie 7, 2006 Partajează Postat Decembrie 7, 2006 Un hp18W sanatos.! Link spre comentariu
ph3e4r Postat Decembrie 7, 2006 Partajează Postat Decembrie 7, 2006 A auzit el hp18w la mine ia placut acuma sa vedem decizia lui. Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Decembrie 7, 2006 Partajează Postat Decembrie 7, 2006 In banii aia s-ar incadra la fics pt un hp18! si i-ar ramane bani de 2-3 beri sa il stropeasca! Alegere mai buna nu vad sa aibe...tinand cont ca vrea un SUBwoofer Link spre comentariu
adircf Postat Decembrie 7, 2006 Partajează Postat Decembrie 7, 2006 deci,... daca vine unu cu 3 posturi si zice baga hp15w chemati salvarea ca o sa crap de ras :rolleyes: Link spre comentariu
Kenwood_DJ Postat Decembrie 7, 2006 Partajează Postat Decembrie 7, 2006 baga hp15w Link spre comentariu
Vizitator alinezzou Postat Decembrie 7, 2006 Partajează Postat Decembrie 7, 2006 mama oameni buni ..se pare ca la toti va plac hp-urile :weedman: ....nu zic nu...am auzit cum suna :weedman: Link spre comentariu
adi_0106 Postat Decembrie 8, 2006 Partajează Postat Decembrie 8, 2006 ce fel de subwoofer vrei ? pt casa, masina, sonorizari ???cam ce volum vrei sa aiba incinta ..... ?ce putere vrei sa aiba difuzorul ??da mai multe detalii Link spre comentariu
Vizitator alinezzou Postat Decembrie 9, 2006 Partajează Postat Decembrie 9, 2006 oameni buni...nu va mai certati degeaba :weedman: .. am dat deja comanda de 2 jbl-uri GTO 1502D :weedman: care vor ajunge sapt viitoare si care sper ca vor suna bine pt un sub de la care ma astept sa-ti infunde urechile si sa-ti "zdruncine" un pic plamanii :weedman: Link spre comentariu
adircf Postat Decembrie 9, 2006 Partajează Postat Decembrie 9, 2006 hai sa nu sune alea 2, cu amplificarea corecta :weedman: Link spre comentariu
Vizitator alinezzou Postat Decembrie 9, 2006 Partajează Postat Decembrie 9, 2006 si inca cevapost-ul in care vorbeam in acest topic de HP-15W a fost doar ca raspuns la provocarea lui adircf deci,... daca vine unu cu 3 posturi si zice baga hp15w chemati salvarea ca o sa crap de ras :rolleyes:se poate obtine subwoofer si din HP-15W daca doresti cu adevarat .in mod normal alegeam un difuzor auto (de ex un GZTW38T de la Ground zero)am avut de ales intre un gz de care vorbesti tu si JBL-ul de care vorbeam...sincer nu m-a impresionat gz-ul...e drept ca gz-ul duce mai mult...insa in raport pret-performanta-"calitate" jbl-ul e net superior Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Decembrie 9, 2006 Partajează Postat Decembrie 9, 2006 cum ai ajuns la cocluzia asta?eu am instalat pe masini si GZTW30T si versiunea de 12" a difuzorului cumparat de tine, sincer sunt cam tot acolo, cu mentiunea ca nu-mi place deloc suportul spiderului de la JBL care este ff fragil si este facut din plastic ordinar....P.S sasiul la difuzoarele tale este tot din tabla, nu din Al cum dau impresia pozele.... Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Decembrie 9, 2006 Partajează Postat Decembrie 9, 2006 si pozele cu echipamentul.. si cu masina din Bistrita pe care le-am montat Link spre comentariu
Vizitator alinezzou Postat Decembrie 9, 2006 Partajează Postat Decembrie 9, 2006 cum ai ajuns la cocluzia asta?eu am instalat pe masini si GZTW30T si versiunea de 12" a difuzorului cumparat de tine, sincer sunt cam tot acolo, cu mentiunea ca nu-mi place deloc suportul spiderului de la JBL care este ff fragil si este facut din plastic ordinar....P.S sasiul la difuzoarele tale este tot din tabla, nu din Al cum dau impresia pozele....bine,pe masina nu cred ca se va simti vreo diferenta,dupa cum ai spus si tu ,dar cred ca in casa, cum vreau eu sa le montez, nu stiu ce sa zic...acum depinde si de incinta...oricum in mod sigur ambele au puncte forte si puncte slabe :smt001 Link spre comentariu
Vizitator alinezzou Postat Decembrie 9, 2006 Partajează Postat Decembrie 9, 2006 oricum ce vroiam sa va intreb era ce parere aveti de diful asta: Power Audio C12-300MB (fara nici un fel comparatii intre el si cele anterioare avand in vedere ca e de 12") .. ar merge pt un subwoofer? (nu-mi place FS-ul ala de 41 Hz,dar nu strica o intrebare) :smt001 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum