Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

programre pic 16c56

tepy

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tepy

3

• Mihai Popa

1

• grifonul_alb

1

• tes2000

1

Top autori în acest subiect

Atentie ca acest microcontroler este de tipul OTP - One Time Programming (sau ceva in genul acesta)

" Program Memory Type, OTP." - copiat din datasheetul circuitului.

Pentru citit si scris se poate folosi orice programator JDM sau PicKit.

Link spre comentariu

Nu merge in sensul ca programatorul nu vede PIC-ul sau fisierul citit etse plin de 0x00 sau 0xFF? Pentru ca este posibil ca PIc-ul tau sa fie protejat la citire (daca este dintr-un aparat comercial).

Link spre comentariu

Pic16c56 se poate programa doar paralel deci exclus pickit/jdm se poate doar cu progamatori comerciali ex. picstart plus,dataman,topxxxx,galep,... atentie este OTP daca nu are fereastra!pic16f56 se poate programa cu pickit.Mai adaug link catre pdf: http://www.itisravenna.it/sheet/30190d.pdfAm gasit si schema: http://www.piclist.com/techref/microchip/davidtait/upp.html

Editat de tes2000
Link spre comentariu

da este otp ,nu are fereastra si este de la un modul de masina de spalat automata,eu am vrut sa vad daca este  defect sau nu de aceea am intrebat daca se poate citi.deoarece celelate piese de pe modul le-am verificat si sunt bune iar mesterul care a venit sa faca masina mia zis ca este defect modulul.

va multumesc oricum pentru ca miati dat raspunsuri.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări