tepy Postat August 17, 2014 Partajează Postat August 17, 2014 daca se poate sa im dati si mie o schema care citeste si scrie acest integrat ,daca se poate si pcb. va multumesc Link spre comentariu
grifonul_alb Postat August 17, 2014 Partajează Postat August 17, 2014 Atentie ca acest microcontroler este de tipul OTP - One Time Programming (sau ceva in genul acesta) " Program Memory Type, OTP." - copiat din datasheetul circuitului. Pentru citit si scris se poate folosi orice programator JDM sau PicKit. Link spre comentariu
tepy Postat August 17, 2014 Autor Partajează Postat August 17, 2014 nu merge cu nici unul am incercat. Link spre comentariu
Mihai Popa Postat August 18, 2014 Partajează Postat August 18, 2014 Nu merge in sensul ca programatorul nu vede PIC-ul sau fisierul citit etse plin de 0x00 sau 0xFF? Pentru ca este posibil ca PIc-ul tau sa fie protejat la citire (daca este dintr-un aparat comercial). Link spre comentariu
tes2000 Postat August 18, 2014 Partajează Postat August 18, 2014 (editat) Pic16c56 se poate programa doar paralel deci exclus pickit/jdm se poate doar cu progamatori comerciali ex. picstart plus,dataman,topxxxx,galep,... atentie este OTP daca nu are fereastra!pic16f56 se poate programa cu pickit.Mai adaug link catre pdf: http://www.itisravenna.it/sheet/30190d.pdfAm gasit si schema: http://www.piclist.com/techref/microchip/davidtait/upp.html Editat August 18, 2014 de tes2000 Link spre comentariu
tepy Postat August 18, 2014 Autor Partajează Postat August 18, 2014 da este otp ,nu are fereastra si este de la un modul de masina de spalat automata,eu am vrut sa vad daca este defect sau nu de aceea am intrebat daca se poate citi.deoarece celelate piese de pe modul le-am verificat si sunt bune iar mesterul care a venit sa faca masina mia zis ca este defect modulul. va multumesc oricum pentru ca miati dat raspunsuri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum