Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Universum - mini sistem VTC 4630A

Postări Recomandate

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• andreidaniel

2

• leo 17

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Scuze insa eram in graba dimineata catre munca. Combina nu ia nc o comanda. Telecomanda e buna, merge si ledu, merge si oscilatoru (am testat si cu ap foto si cu radioul pe medii).  Are doua displayuri, unu pt radio si altul pt CD. Cel de radio se aprinde doar iluminarea portocalie, cel de CD se aprinde iluminarea si e scris "disc". Merg motoarele pt CD si cel pt caseta.. Altceva nu face. Am pus casti, foarte vag pot auzi un mic bazz la atingere.. Volumu se regleaza din centru fie spre stanga fie spre dreapta si revine central. Nu face nimic. Orice intrare comut e in zadar. Sistemul e tuner + dublu cass + cd. Pe parte de modul CD am vazut doi tranzistori cu lipituri reci..insa modulul mare unde e si senzorul e pe placa de baza mare unde e  amplifu cu STK + tuneru + preamplifu de cass. Acolo am vazut ca la un tranzistor se pare ca nu am tensiune.. E un scurt.. mi-ar fi utila o schema. Amplifu merge insa la +/-26V.

Oricum, ms pt raspuns 

* LE: nc din butoanele ei nu face nimic nc butonu de power nu face nimic. Se aprinde de cum o bag in priza.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări