Vizitator stupu Postat Decembrie 7, 2006 Partajează Postat Decembrie 7, 2006 care imi da si mie o sugestie doua despre cum ar trebiui sa arate (dimensiuni ,forma etc) o cutie la un dif. sal care are caracteristicile astea: Pm / Pn: 80 / 50 W 30 - 4.000 Hz SPL(1W/1m): 89 dB voice coil: 1,5", 4 layers coil base: ALU magnet weight: 30 Oz :smt006 as vrea sa le aplasez intr-o camera de 3/4 mersi Link spre comentariu
adi_0106 Postat Decembrie 8, 2006 Partajează Postat Decembrie 8, 2006 parametrii Link spre comentariu
Mihai Cimpoeru Postat Decembrie 8, 2006 Partajează Postat Decembrie 8, 2006 I-am simulta in incinta de 25 litri cu tubu de basreflex tunat la 45 hz , cu un F3 la 45 hz , dar tubul de br trebuie sa aibe 8,2 cm diametru si 24,7 lungime !! :rolleyes: Link spre comentariu
radue Postat Decembrie 8, 2006 Partajează Postat Decembrie 8, 2006 Mareste un pic incinta. Astfel tubul va fi mai scurt. Link spre comentariu
Mihai Cimpoeru Postat Decembrie 8, 2006 Partajează Postat Decembrie 8, 2006 35 litri acordata tot la 45 hz cu tub br de 8,2 cm diametru si 16 cm lungime F3 la 42 hz !! Destul de impresionant pentru un dif de 20 cm !!! Link spre comentariu
FIXVID Postat Decembrie 8, 2006 Partajează Postat Decembrie 8, 2006 mareste incinta la 100L+ si ai sa vezi ca reda si 20hz liniar :weedman: Link spre comentariu
Vizitator stupu Postat Decembrie 9, 2006 Partajează Postat Decembrie 9, 2006 mersi mult dar tot nu m-am prea lamurit .. pe mine ma interesa dimensiunile care ar trebiu sa le aiba o "cutie" pt. difu` asta ... Link spre comentariu
Vizitator Rafy Postat Decembrie 9, 2006 Partajează Postat Decembrie 9, 2006 pai ei ti-au spus cati litri tre sa aiba incinta acum transforma tu sa aflii L l si H Link spre comentariu
Vizitator VPP Postat Ianuarie 20, 2007 Partajează Postat Ianuarie 20, 2007 Salut!Sunt foarte nou pe aici!Am si eu acelasi tip de difuzoare si vreu sa le fac niste cutii.Am inteles ca este vorba de volumul respectiv, dar unde se pozitioneaza tubul pentru reflex, conteaza pozitia lui fata de difuzor si care este frecventa de taiere pentru filtrul corespunzator difuzorului de bas.Daca din simulare rezulta un volum, daca maresc volumul in ce sens se modifica performantele? Link spre comentariu
crexy Postat Ianuarie 20, 2007 Partajează Postat Ianuarie 20, 2007 Salut!Daca din simulare rezulta un volum, daca maresc volumul in ce sens se modifica performantele?difuzorul o sa redea mai bine frecventele joase , difuzorul o sa vibreze mai mult Link spre comentariu
radue Postat Ianuarie 20, 2007 Partajează Postat Ianuarie 20, 2007 Daca difuzorul insusi vibreaza atunci e foarte rau :smt005 Link spre comentariu
ice_shadow Postat Ianuarie 20, 2007 Partajează Postat Ianuarie 20, 2007 Probabil a vrut sa spuna ca se mareste excursia difului. :partyman: Link spre comentariu
Vizitator VPP Postat Ianuarie 20, 2007 Partajează Postat Ianuarie 20, 2007 Din simulare reiese ca la acelasi volum cu incinta inchisa intarzierile sunt mai mici si caracteristica e mai liniara.Pe de alta parte si SPL la frecvente joase este cu 5dB mai mic.Intrebarea este ce sa aleg BR sau incinta inchisa? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum