Nostalgic Postat August 16, 2014 Partajează Postat August 16, 2014 Va salut Stimati colegi de Forum ! Astazi, avind ceva timp liber, mi-am zis sa mai vad si eu ceva din cele zise de marii nostri actori cu ceva timp in urma.Am intrat pe youtube. Ce soft imi trebuie sa pot vedea pe tot ecranul monitorului. Va multumesc anticipat. Link spre comentariu
riderinblack Postat August 16, 2014 Partajează Postat August 16, 2014 Stie asta iutubul "by default", adica "de la mama lui"...... Vezi iconita din coltul dreapta jos. Link spre comentariu
Nostalgic Postat August 16, 2014 Autor Partajează Postat August 16, 2014 (editat) Stie asta iutubul "by default", adica "de la mama lui"...... Vezi iconita din coltul dreapta jos. Asta o facui eu, click pe iconita din coltul dreapta jos, dar nu am decit sunet , este pe tot ecranul dar fara imagine. Ce-i mai trebuie? Editat August 16, 2014 de NOSTALGIC Link spre comentariu
Emil 1986 Postat August 16, 2014 Partajează Postat August 16, 2014 http://get.adobe.com/flashplayer/ Link spre comentariu
Nostalgic Postat August 16, 2014 Autor Partajează Postat August 16, 2014 este instalat Adobe Flash Playeractualizat ieri. Link spre comentariu
modoran Postat August 16, 2014 Partajează Postat August 16, 2014 Click dreapta -> settings si debifeaza "hardware acceleration", poate merge. Daca nu, instaleaza ultimul driver al placii video. Link spre comentariu
Nostalgic Postat August 16, 2014 Autor Partajează Postat August 16, 2014 Multumesc "modoran" ,a mers cu debifarea "hardware acceleration" Link spre comentariu
riderinblack Postat August 16, 2014 Partajează Postat August 16, 2014 Tot ce e posibil sa fie si computerul de generatie veche sau e vreun driver "lipsa la apel"..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum