Vizitator Laurentiu Ianchis Postat August 16, 2014 Partajează Postat August 16, 2014 Buna, Am un frigider Bosch KGV36Y30 ( nu are afisaj digital), care raceste prea tare. In ultimele luni am observat ca alimentele sunt foarte reci atunci cand le scot din frigider. Deorece racea prea tare am reglat de la rotita la un nivel mai mic, fara nici un succes, alimentele erau tot reci. In trecut era o diferenta sesizabila atunci cand reglam termostatul la 2 sau la 4. Precizez ca figiderul nu merge incontinuu. Cand a venit regularizarea la factura de curent 800 kWh,, mi-am pus problema cine ar fi putut sa consume atata energie electrica in ultimele 3 luni. Cum as purtea sa depanez frigiderul ? Rotita de care am invartit are incapsulat un termostat ? Unde ar trebui sa ma uit, ce sa verific ? Multumesc anticipat !!! Link spre comentariu
Vizitator alaurentiu Postat August 16, 2014 Partajează Postat August 16, 2014 Cu siguranta acel termostat nu mai functioneaza corect, iar de schimbat nu poate fi prea dificil trebuie doar studiat modul de asamblare. De cele mai multe ori are o cutie din plastic care este prinsa cu un surub sau doua. Mai departe depinde de maiestria ta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum