Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Free energy by Tesla

Vizitator livius2000

Postări Recomandate

"În final, tot generatorul pretinde că are o eficienţă de 1.769%, cu alte cuvinte produce de aproape 177 ori mai multă energie decât consumă."

Adica 1769%=177. Traiasca si înfloreasca bacalaureosii si bursierii nostri. Si ceilalti posesori de diplome.

Editat de franzm
Link spre comentariu
La 27.10.2023 la 10:48, merck a spus:

Icar estre rusofil (si nu-i singurul de pe aici). Intreaba-l daca se leapada de rusi sa vedem ce zice :rzb

Nu cred ca stii cat de parsiva este propaganda rusofila. Este fix ca in cazul apropourilor sexuale cand daca nu merge se afirma: era o gluma! Asa si aici: daca nu merge ... era o ironie. 

As fi si eu curios cum fac astia de posteaza intr-un topic la care ultimul raspuns este de acum 3 ani. Search pe forum nu merge (cel putin mie). Deci cum gasesc ei acel topic???

eu unul daca vreau sa caut ceva pe ,,forumul,, asta,fac in felul urmator,in bara google scriu ceea ce caut dupa care adaug elforum

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări