franzm Postat Decembrie 18, 2023 Partajează Postat Decembrie 18, 2023 (editat) "În final, tot generatorul pretinde că are o eficienţă de 1.769%, cu alte cuvinte produce de aproape 177 ori mai multă energie decât consumă." Adica 1769%=177. Traiasca si înfloreasca bacalaureosii si bursierii nostri. Si ceilalti posesori de diplome. Editat Decembrie 18, 2023 de franzm Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 18, 2023 Partajează Postat Decembrie 18, 2023 Cum spuneam: Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 18, 2023 Partajează Postat Decembrie 18, 2023 La 27.10.2023 la 10:48, merck a spus: Icar estre rusofil (si nu-i singurul de pe aici). Intreaba-l daca se leapada de rusi sa vedem ce zice . Nu cred ca stii cat de parsiva este propaganda rusofila. Este fix ca in cazul apropourilor sexuale cand daca nu merge se afirma: era o gluma! Asa si aici: daca nu merge ... era o ironie. As fi si eu curios cum fac astia de posteaza intr-un topic la care ultimul raspuns este de acum 3 ani. Search pe forum nu merge (cel putin mie). Deci cum gasesc ei acel topic??? eu unul daca vreau sa caut ceva pe ,,forumul,, asta,fac in felul urmator,in bara google scriu ceea ce caut dupa care adaug elforum Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum