Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Free energy by Tesla

Vizitator livius2000

Postări Recomandate

Acum 12 minute, PavelR a spus:

Ati stat să scrieți istoria razelor x pentru a combate o postare evident ironică, în care apare numele Peltievici Peltienov...

Icar estre rusofil (si nu-i singurul de pe aici). Intreaba-l daca se leapada de rusi sa vedem ce zice :rzb

Nu cred ca stii cat de parsiva este propaganda rusofila. Este fix ca in cazul apropourilor sexuale cand daca nu merge se afirma: era o gluma! Asa si aici: daca nu merge ... era o ironie. 

As fi si eu curios cum fac astia de posteaza intr-un topic la care ultimul raspuns este de acum 3 ani. Search pe forum nu merge (cel putin mie). Deci cum gasesc ei acel topic???

Editat de merck
Link spre comentariu

Simplu, răsfoiesc prin topicuri arhivate ale vechiului forum și la un moment dat uită să mai verifice data postării respective si răspund la postări vechi de ani în urmă.... 

Link spre comentariu
Acum 2 ore, merck a spus:

Mai taie dracu' din ele!

.....................

Röntgen a primit Premiul Nobel pentru fizică în 1901 pentru descoperirea radiațiilor X.

Este ca rideti printre ultimii cind auziti un banc?

Link spre comentariu

Pe distante lungi, peste 1000km e mai rentabil HVDC decat HVAC, scapi de cosfi-ul subunitar, izolatorii rezista mai bine la conturnare, randamentul convetizoarelor e similar cu al transformatoarelor, dar consumul de cupru e de 5% fata de AC, etc.

URSS a lansat proiectul GOELRO HVDC cu 1,2MV in 1949. Dar abia in 1951 s-a dat in exploatare linia Moscova-Kashira cu 200KV DC, ignitroanele cu vapori de mercur nu erau suficient de avansate tehnic la vremea aceea, teflonul era fabricat doar de catre DuPont, etc.

Acum, in 2023, in epoca IGBT-urilor gigant, invertoarele nu mai prezinta nicio limita de putere.

Editat de Spitfire
Link spre comentariu
La 27.10.2023 la 10:48, merck a spus:

Icar estre rusofil

Desi am facut un  an de rusa, spre necazul tau, nu sut rusofil! Ca am fost orea abscons penteu tine, nu-i vina mea!

La 27.10.2023 la 11:57, Marian a spus:

cazul de fata dl @icar era totusi ironic, nu propagandistic.

Exact Marian , a fost o ironie, daca unii nu  au inteles, nu-i vina  mea! Asa se intâmpla când citesti in dunga,  cu o preconceptie gata formata!

Link spre comentariu

Daca ar exista free energy....chinezii l-ar fabrica in serie si ar fi in magazine sau pe net....

Altii inventeaza lucruri mai mult sau mai putin folositoare....

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Cu adevărat ,,excepţioană,, !!! Cuvântul e extras din articol.Se vede calitatea jurnalismului online.

Ai naibii coreeni, au dus conceptul de Perpetuum Mobile la un nivel al tupeului nemaivăzut. Eu le puneam o singură întrebare : Voi sunteți racordați acasă la rețea ?

Link spre comentariu

Într-o școală generală și într-un liceu s'-ar produce foarte multă energie electrică dacă am putea s-o extragem din hormonii zburdalnici ai adolescentilor . Daca am socoti și mișcările frenetice,  longitudinale,  ale baietilor,  luminam cartiere întregi.  

Baterii să fie. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări