Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Racheta Cutezatorilor: Montaje, Scheme, Amintiri

Vizitator overseas

Postări Recomandate

Eu nu m-am indurat sa impachetez cozonacii decat cu restul revistei care nu ma interesa in acea vreme,de asta am ramas cu decupajele pastrate si restul lipsa.  :rade:

PS-daca prezinta interes,o sa postez si restul decupajelor,dar daca exista acces la colectia de reviste,am zis ca nu mai are rost sa postez si restul schemelor.

Link spre comentariu

Eu nu m-am indurat sa impachetez cozonacii decat cu restul revistei care nu ma interesa in acea vreme,de asta am ramas cu decupajele pastrate si restul lipsa.  :rade:

PS-daca prezinta interes,o sa postez si restul decupajelor,dar daca exista acces la colectia de reviste,am zis ca nu mai are rost sa postez si restul schemelor.

E bine totusi ca ai decupat schemele. Inca sunt de folos pana ce vom gasi toata colectia.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Poate cineva sa posteze scheme de radioreceptore mai simple din cartile lui Georege D Oprescu (in afara de cele prezente in Hi-Fi ABC si Caleidoscop de Electronica ,pe acestea le am ! )  ?

Link spre comentariu

Cu alte cuvinte, doriţi scheme şi mai simple decât cele "monotranzistor" ?!Atunci downloadaţi şi experimentaţi (începeţi în ordinea firească,adică prima dată cu receptorul cu o diodă) montajele din link.Multe din schemele din carte (prezentate ca atare sau neesenţialmodificate) au circulat acum 35-55 de ani în mai toată literaturade specialitate.http://www.asrr.org/biblioteca3/80-qrestitutioq/184-121-scheme-de-radioreceptoare-andrei-ciontu-ilie-mihaescu

Link spre comentariu

Intradevar :) !

Multumesc pentru link !

E chiar mai mult decat ma puteam astepta :) !

M-ar interesa si acel caleidoscop ,daca cunoasteti vreo adresa de pe care o pot dawnlada .

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Am gasit un titlu de la o carte, Construiti un Difuzor, de G Oprescu, daca o are cineva, l-as ruga sa o posteze aici .

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...
  • 1 an mai târziu...

domnule Cristian74 va rog mult sa reuploadati colectia racheta cutezatorilor deoarece linkurile nu mai sunt active.Va multumesc

Voi incerca sa repostez cu acordul admin

Ar fi bine daca s-ar putea sa fie arhivate permanent in elforum

Pentru moment le gasiti pe acesta adresa http://pentodaforum.ro/viewtopic.php?f=57&t=95

Mesajul meu de pe pentodaforum ramane valabil : Colectia de reviste "Racheta Cutezatorilor" deocamdata este partiala, dar oricine are numerele lipsa poate contribui pentru intregirea acestei colectii atat de apreciate de generatia noastra.

:ewryt45w

Editat de Cristian74
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări