Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Racheta Cutezatorilor: Montaje, Scheme, Amintiri

Vizitator overseas

Postări Recomandate

Vizitator overseas

De pe net cu metoda descrisa mai sus se pot descarca urmatoarele numere:

Racheta_1969_01_August.pdf

Racheta_1969_02_Septembrie.pdf

Racheta_1969_03_Octombrie.pdf

Racheta_1969_04_Noiembrie.pdf

Racheta_1969_05_Decembrie.pdf

Racheta_1970_02_Februarie.pdf

Racheta_1970_02_Februarie.zip

Racheta_1970_03_Martie.pdf

Racheta_1970_04_Aprilie.pdf

Racheta_1970_05_Mai.pdf

Racheta_1970_07_Iulie.pdf

Racheta_1970_08_August.pdf

Racheta_1970_10_Octombrie.pdf

Racheta_1970_11_Noiembrie.pdf

Racheta_1970_12_Decembrie.pdf

Racheta_1971_03_20.pdf

Racheta_1971_04_21.pdf

Racheta_1971_05_22.pdf

Racheta_1971_06_23.pdf

Racheta_1971_07_24.pdf

Racheta_1971_08_25.pdf

Racheta_1971_10_27.pdf

Racheta_1971_11_18.pdf

Racheta_1972_01_Ianuarie.pdf

Racheta_1972_12_Decembrie.pdf

Racheta_1972_12_Decembrie.zip

Racheta_1974_01inc_Aprilie.pdf

Racheta_1974_04_Aprilie.pdf

Probabil ca mai sunt si alte numere eu nu le-am gasit decat pe acestea.

Cine ne poate ajuta si cu numerele lipsa, ii foarte multumesc.

:ewryt45w

Editat de overseas
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Daca ar avea cineva bunavointa si altruismul sa adune numerele disponibile , sa faca un folder sau un RAR si sa posteze undeva , unde nu trebuie cont si se poate descarca rezonabil , i - as multumi din toata inima ! Tin minte ca asteptam toata luna sa apara revista ... e unul din acele sentimente pe care sant sarac in termeni sa - l descriu , o amintire nepieritoare a copilariei . Aveam abonament si la Cutezatorii , citeam serialele publicate de Ovidiu Zotta , si toate celelalte articole ...

Editat de gauss
Link spre comentariu
Vizitator overseas

Daca ar avea cineva bunavointa si altruismul sa adune numerele disponibile , sa faca un folder sau un RAR si sa posteze undeva , unde nu trebuie cont si se poate descarca rezonabil , i - as multumi din toata inima ! Tin minte ca asteptam toata luna sa apara revista ... e unul din acele sentimente pe care sant sarac in termeni sa - l descriu , o amintire nepieritoare a copilariei . Aveam abonament si la Cutezatorii , citeam serialele publicate de Ovidiu Zotta , si toate celelalte articole ...

Acelasi lucru se doreste in continuare, numai ca nu are nimeni toate numerele pentru un "scan altruist". :inger

Sa fii convins ca am incercat sa adun si toate numerele disponibile pe toate site-urile de vanzari iar cifra care ar trebui investita este desigur prea mare.

Altruismul de care vorbesti inseamna mai exact donarea revistelor pentru acest scop de a fi postate. Dar in acest caz din concurenta nu s-ar mai vinde la preturile acelea aceste reviste faine (care sincer, fac toti banii). :ewryt45w

Ma refer de exemplu si la revista Tehnium pe care o poti gasi pe net la orice ora; iar daca cumva ai in colectie mai multe dubluri de reviste Tehnium si vrei sa le vinzi de exemplu la acelasi pret cu revista Racheta Cutezatorilor ca sa o cumperi... iti va posta cineva link-ul http://blog.copcea.ro/tag/tehnium-colectie-download-pdf/  :bataie

cu expresia "tu pe cine vrei sa fraieresti?". :96 (Tehnium nu se poate vinde!)

Sau hai sa reformulez: vrea cineva la schimb , sa dau Tehnium pe Racheta Cutezatorilor?

Asa ca la posibilitatiile actuale ne rezumam doar la ce se poate gasi fara a incalca drepturile de autor (ale persoanelor care au avut bunavointa sa mai scaneze cate ceva). :95

Editat de overseas
Link spre comentariu

Draga Overseas , cred ca am fost inteles gresit ... sigur din vina mea , desi vad ca postarea dumitale este la ora 3 din noapte . Poate de acolo si avalansa de emoticoane . Nu am cerut colectia completa . An cerut numerele DISPONIBILE . Am uitat sa precizez ca cele din topic . De aici si referirea la altruism , poate cineva care le - a descarcat le poate strange la un loc . Eu n - am reusit sa descarc multe din ele . Sigur din cauza inabilitatii mele , de aceea am facut apel ... Altminteri , n - am cerut nimic moka in viata mea . Nici macar o bomboana . Nici in copilarie . De dat , am mai dat ... Unii colegi de pe forum ar putea confirma . Cam atat ... Altminteri , numai de bine !

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Si cand ma gandesc, la perioada cand eram copii de Pasti impachetam cozonacul in foile acestor reviste...Sau le strangeam in teancuri mari ca sa iesim fruntasi la reciclarea hartiei...

Si acum ne dam cu capul de toti peretii ca sa mai gasim macar o revista ca sa ne mai completam saraca colectie.

:rade:

Editat de Cristian74
Link spre comentariu

La mine a fost altfel . Am avut colectia de " Cutezatorii " si " Racheta ... " ani buni dupa revolutie . Salvate de la cos sau reciclare cu mari eforturi . Efectiv mari ... . Din pacate , viata merge pe unde vrea ea , nu pe unde vrem noi ... Le - am sacrificat in favoarea altora . Poate sa para o copilarie , nu m - a lasat inima sa le scot eu din casa . Simteam un rau aproape fizic , desi erau doar niste hartii vechi ... in fine ! Inca o data multumiri !

Link spre comentariu

Inca nu e totul pierdut...

Se mai pot recupera si numerele lipsa, e o chestie de timp sunt convins ca pana la urma le voi gasi pe undeva.

Au mai fost pe net descarcate toata colectia, de acolo provin si aceste cateva numere.

La fel ca si tehnium

Editat de Cristian74
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări