Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Racheta Cutezatorilor: Montaje, Scheme, Amintiri

Vizitator overseas

Postări Recomandate

• 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator overseas

Aha , eu l-am realizat in varianta de 3w , cu BD140 în etajul final .

Cât m-am chinuit sa strâng banii pentru BD ...

...si in modulator ASZ17 banuiesc.

Stiu ca pe vremea aceea si ASZ-urile erau foarte cautate.

Emitatorul cam ce acoperire avea la cei 3W emisie?

Editat de overseas
Link spre comentariu
Vizitator overseas

A fost fără etaj modulator ... doar CW .

Păcat , tot nu am învățat încă CW ...

Acum e simplu la CW cu programarea pe calculator...

Editat de overseas
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Nu se deschid linkurile din "ALTELE"...cele care sunt josul paginii. Am incercat si de la servici si de acasa si arata asa:

Forbidden

You don't have permission to access /Racheta/Racheta_1969_01_04/ on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Editat de incubus
Link spre comentariu

Deunazi mergeau, eram sigur dar este un mic mesaj a lui @overseas unde scrie ca au fost sterse de pe server ,care mi-a scapat. ( deasupra mesajului lui Feri Visky ) dupa care revine, ceea ce poate insemna ca trebuie actualizat. Kuki este de aceeasi parere in gasirea unei explicatii (chat).

Link spre comentariu

Hai să vă împărtăşesc o "şmecherie" pe care tocmai am dibuit-o:Exemplu:Din pagina cu mesajul"You don't have permission to access /Racheta/Racheta_1969_01_04/ on this server."luaţi mai întâi cu "COPY" stringul "Racheta/Racheta_1969_01_04", apoi daţi "PASTE"în căsuţa de căutare "GOOGLE" (de preferinţă setat pe căutarea documentelor tip "pdf").Apar câteva rezultate; downloadaţi DOAR DOCUMENTELE care au 10-11 Mb; cele decirca 6,5 Mb NU CONŢIN TOATE PAGINILE respectivului număr al revistei !Nu garantez că prin această metodă se pot procura chiar toate numerele de larubrica "ALTELE" (amintită în postările anterioare). Eu am ales la întâmplare două din ele şi n-au fost probleme; dar nu am nici timp şi nici răbdare să verificvalabilitatea procedurii pentru fiecare în parte.Poate că cei interesaţi vor comunica şi rezultatul acestei "experienţe".

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări