morocanosul Postat Decembrie 31, 2014 Partajează Postat Decembrie 31, 2014 La fel si tie,familiei si tuturor de pe acest forum(su din imprejurimi)! Link spre comentariu
Vizitator overseas Postat Ianuarie 22, 2015 Partajează Postat Ianuarie 22, 2015 (editat) Scheme din Racheta 2/70 la pag 22: Editat Ianuarie 22, 2015 de overseas Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 22, 2015 Partajează Postat Ianuarie 22, 2015 Aha , eu l-am realizat in varianta de 3w , cu BD140 în etajul final . Cât m-am chinuit sa strâng banii pentru BD ... Link spre comentariu
Vizitator overseas Postat Ianuarie 22, 2015 Partajează Postat Ianuarie 22, 2015 (editat) Aha , eu l-am realizat in varianta de 3w , cu BD140 în etajul final . Cât m-am chinuit sa strâng banii pentru BD ... ...si in modulator ASZ17 banuiesc. Stiu ca pe vremea aceea si ASZ-urile erau foarte cautate. Emitatorul cam ce acoperire avea la cei 3W emisie? Editat Ianuarie 22, 2015 de overseas Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 22, 2015 Partajează Postat Ianuarie 22, 2015 A fost fără etaj modulator ... doar CW . Păcat , tot nu am învățat încă CW ... Link spre comentariu
Vizitator overseas Postat Ianuarie 22, 2015 Partajează Postat Ianuarie 22, 2015 (editat) A fost fără etaj modulator ... doar CW . Păcat , tot nu am învățat încă CW ... Acum e simplu la CW cu programarea pe calculator... Editat Ianuarie 22, 2015 de overseas Link spre comentariu
incubus Postat Martie 9, 2015 Partajează Postat Martie 9, 2015 Ca să nu vă mai pierdeţi timpul cu scheme disparate:(toate provin din sursele ale căror link e postat mai jos)http://manualul.info/Racheta/ Nu se deschid linkurile din "ALTELE" Link spre comentariu
Vizitator overseas Postat Martie 11, 2015 Partajează Postat Martie 11, 2015 Nu se deschid linkurile din "ALTELE" Au fost sterse de pe server. Link spre comentariu
feri.visky Postat Martie 12, 2015 Partajează Postat Martie 12, 2015 Multumim pentru link... revistele, se deschid mai greu dar se deschid. Este un moment de istorie care s-a pastrat! Link spre comentariu
Vizitator overseas Postat Martie 12, 2015 Partajează Postat Martie 12, 2015 (editat) Acum sunt Ok am verificat din nou. Si dimineata era o problema de server. Editat Martie 12, 2015 de overseas Link spre comentariu
incubus Postat Martie 13, 2015 Partajează Postat Martie 13, 2015 (editat) Nu se deschid linkurile din "ALTELE"...cele care sunt josul paginii. Am incercat si de la servici si de acasa si arata asa: Forbidden You don't have permission to access /Racheta/Racheta_1969_01_04/ on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Editat Martie 13, 2015 de incubus Link spre comentariu
kripton Postat Martie 13, 2015 Partajează Postat Martie 13, 2015 Va salut,Vad ca merge. ( Mozilla ) Click pe coperta, se asteapta incarcarea, apoi se desfasoara pagina cu pagina.O pagina din nr. 8 :http://i61.tinypic.com/wthhu1.jpgMerg si la "Altele" sa vad:Dar nu merg, asa este. Link spre comentariu
Kuki Postat Martie 13, 2015 Partajează Postat Martie 13, 2015 cele de la "altele" nu merg nici la mine e vorba de linkurile fara imagini atasate Link spre comentariu
kripton Postat Martie 13, 2015 Partajează Postat Martie 13, 2015 Deunazi mergeau, eram sigur dar este un mic mesaj a lui @overseas unde scrie ca au fost sterse de pe server ,care mi-a scapat. ( deasupra mesajului lui Feri Visky ) dupa care revine, ceea ce poate insemna ca trebuie actualizat. Kuki este de aceeasi parere in gasirea unei explicatii (chat). Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Martie 13, 2015 Partajează Postat Martie 13, 2015 Hai să vă împărtăşesc o "şmecherie" pe care tocmai am dibuit-o:Exemplu:Din pagina cu mesajul"You don't have permission to access /Racheta/Racheta_1969_01_04/ on this server."luaţi mai întâi cu "COPY" stringul "Racheta/Racheta_1969_01_04", apoi daţi "PASTE"în căsuţa de căutare "GOOGLE" (de preferinţă setat pe căutarea documentelor tip "pdf").Apar câteva rezultate; downloadaţi DOAR DOCUMENTELE care au 10-11 Mb; cele decirca 6,5 Mb NU CONŢIN TOATE PAGINILE respectivului număr al revistei !Nu garantez că prin această metodă se pot procura chiar toate numerele de larubrica "ALTELE" (amintită în postările anterioare). Eu am ales la întâmplare două din ele şi n-au fost probleme; dar nu am nici timp şi nici răbdare să verificvalabilitatea procedurii pentru fiecare în parte.Poate că cei interesaţi vor comunica şi rezultatul acestei "experienţe". Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum