cristian_98 Postat August 22, 2014 Autor Partajează Postat August 22, 2014 (editat) Am schimbat placa de baza, am facut upgrade la android, e ok. Mai am o intrebare....ecranul are multe zgarieturi superficiale, zgarieturi mici...se pot scoate cu ceva? Sau o folie mata ar rezolva totul? Ceva simplu si la indemana...? Editat August 22, 2014 de cristian_98 Link spre comentariu
cristian_98 Postat August 29, 2014 Autor Partajează Postat August 29, 2014 Am facut upgrade-ul oficial de la KIes, ok....dar telefonul incepe sa mearga tot mai greu si uneori raspunde greu, are momente cand are un lag foarte pronuntat...Precizez ca nu am instalate multe aplicatii, am doar yahoo messenger si DU battery...care imi indica procentajul....Androidul e cel de Orange.. Vreau sa raspunda rapid la comenzi..... Ce ma sfatuiti, sa pun un Custom Rom? Daca da, care? Cyanogenmod? Sa instalez un android oficial cu ODIN, de exemplu cel de Spania? Link spre comentariu
riderinblack Postat August 29, 2014 Partajează Postat August 29, 2014 Asa se misca telefoanele din gama aia..... Link spre comentariu
cristian_98 Postat August 30, 2014 Autor Partajează Postat August 30, 2014 Stiu ca se misca mai greu...dar ca sa imbunatatesc viteza si fluiditatea nu ar fi ok un Custom Rom? Am rot citit pe net si se spune ca cyanogen mod ar fi mai ok....voi ce spuneti? Link spre comentariu
voodoo Postat Septembrie 28, 2014 Partajează Postat Septembrie 28, 2014 Nu te supăra , tu faci service ? Link spre comentariu
riderinblack Postat Septembrie 28, 2014 Partajează Postat Septembrie 28, 2014 Pe cine intrebi? Link spre comentariu
cristian_98 Postat Septembrie 29, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2014 Nu te supăra , tu faci service ? Daca te refereai la mine, nu, nu fac service, sunt muuuult prea incepator in acest domeniu, si decat sa stric ceva, mai bine ii las pe altii mai priceputi...In rest pe la telefoanele mele mai incerc un CR, etc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum