Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung GT5570

cristian_98

Postări Recomandate

Am schimbat placa de baza, am facut upgrade la android, e ok. Mai am o intrebare....ecranul are multe zgarieturi superficiale, zgarieturi mici...se pot scoate cu ceva? Sau o folie mata ar rezolva totul? Ceva simplu si la indemana...?

Editat de cristian_98
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristian_98

11

• riderinblack

5

• cristiaCT

3

• ovy83

2

Top autori în acest subiect

Am facut upgrade-ul oficial de la KIes, ok....dar telefonul incepe sa mearga tot mai greu si uneori raspunde greu, are momente cand are un lag foarte pronuntat...Precizez ca nu am instalate multe aplicatii, am doar yahoo messenger si DU battery...care imi indica procentajul....Androidul e cel de Orange..

Vreau sa raspunda rapid la comenzi..... :tryre

Ce ma sfatuiti, sa pun un Custom Rom? Daca da, care? Cyanogenmod?

Sa instalez un android oficial cu ODIN, de exemplu cel de Spania?

Link spre comentariu

Stiu ca se misca mai greu...dar ca sa imbunatatesc viteza si fluiditatea nu ar fi ok un Custom Rom? Am rot citit pe net si se spune ca cyanogen mod ar fi mai ok....voi ce spuneti?

Link spre comentariu
  • 5 săptămâni mai târziu...

Nu te supăra , tu faci service ?

Daca te refereai la mine, nu, nu fac service, sunt muuuult prea incepator in acest domeniu, si decat sa stric ceva, mai bine ii las pe altii mai priceputi...In rest pe la telefoanele mele mai incerc un CR, etc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări