Vizitator stanciu89 Postat August 14, 2014 Partajează Postat August 14, 2014 Va salut am si eu 2 boxe identice ..in timp am obs ca una are inaltele mai puternice ..bun azi m-am hotarat sa desfac tw de la ea si am pus tw la amplificator separat fara filtru si se auzea foarte incet ...spunetimi care ar fi solutia sau ce sa fac!! Link spre comentariu
sesebe Postat August 14, 2014 Partajează Postat August 14, 2014 Schimba-l ! La informatiile pe care le dai, asta este raspunsul pe care-l pot da eu. Schimba-le intre ele sa vezi cum se aude..... Link spre comentariu
Vizitator stanciu89 Postat August 14, 2014 Partajează Postat August 14, 2014 Tw suspect l-am conectat separat la amplificator fara filtru si pare obosit adica se aude aproape insesizabil .. Link spre comentariu
zal Postat August 14, 2014 Partajează Postat August 14, 2014 Dar l-ai măsurat? În filtrul boxei verifică cond de la înalte şi dacă are bobină în paralel cu diful, verific-o şi pe aceea. ............. Nu mai verifica difuri de înalte direct la ieşirea amplifului, rişti să le arzi. Măcar taie joasele de tot şi atenţie la diversele filtre, îl poţi conecta doar pe cel care taie joasele (subsonic, rumble...). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum