Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reparatie carucior electric persoana cu handicap ( scooter 3 roti)

Vizitator Daniel26

Postări Recomandate

Vizitator Daniel26

Buna ziua,

Va scriu in speranta ca voi gasi pe cineva responsabil si prceput sa ne ajute in repararea unui scooter electric pentru o persoana cu handicap. Are piciorul amputate si pt a-l ajuta sa se deplaseze mai usor I-am cumparat :http://www.usatechguide.org/itemreview.php?itemid=1022 un scooter electric. I-am schimbat bateriile si vreo luna amers ok. Dupa asta cind  e la incarcat uneori arde o piesa din unitatea centrala. Am fost la " doctor" si ne-a recomandat sa cumparam alta unitate centrala. Am comandat-o am primit-o, am ars-o... :(.

Eu sunt din Bucuresti. Daca e cineva care se pricepe si poate adduce si o raza de bucurie unei personae care are mare nevoie de carucior va rog sa imi de-a PM.

Scooterul este SONIC PRIDE Mobility scooter E52.

Multumesc frumos.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

5

• dan cod

3

• leo 17

2

• kinderu56

1

Top autori în acest subiect

• 2 luni mai târziu...

Puteți pune ceva poze clare de aproape cu placa aceea și eventual piesa ce se arde mai des?  Măcar ne facem o idee despre ce aveți acolo, cred că nu-i chiar ușor de găsit o schemă a respectivului scuter. Eventual dați ceva detalii despre bateriile originale și cele noi (dacă există diferențe între ele).

Editat de validae
Link spre comentariu
  • 8 luni mai târziu...
Vizitator Martac Vasile

buna ziua este cineva care se poate deplasa la domiciliul meu pentru ami restarta calculatorul la un carut electric cu justic de persoane cu handicap carutul sa numeste booster beatle 2 si lam cumparat fara baterii si iam pus eu unele noi dar cand al aprind ami licare bordul si am arata rosu la bateri si nu raspunde la nici o comande ce ziceti ma poate ajuta cineva? acesta este numarul meu de contact ; 0760040639;

o placa din aia cu reglajul de turatie pt motorul de tractiune al cariciorului am eu ..daca asta te intereseaza

salut,daca nu ati rezolvat problema scuterului va ajut eu,o seara buna va doresc

buna ziua am nevoie urgent ca cineva sa ma sune ca am un carut electric de reparat numarul meu 0760040639 va astept  multumesc

Editat de Martac Vasile
Link spre comentariu

Ar trebui să vă completați prima dată localitatea la profil, să știm despre ce distanțe vorbim. Asta fiindcă nu se poate rezolva mare lucru prin telefon, și nu știu dacă vă convine să vă deplasați cu căruciorul până la un eventual coleg mai îndepărtat, care ar fi dispus să vi-l repare.

Link spre comentariu
Vizitator Martac Vasile

Ar trebui să vă completați prima dată localitatea la profil, să știm despre ce distanțe vorbim. Asta fiindcă nu se poate rezolva mare lucru prin telefon, și nu știu dacă vă convine să vă deplasați cu căruciorul până la un eventual coleg mai îndepărtat, care ar fi dispus să vi-l repare.

da vreau sa platesc doar sa vina cineva sa mil repere acesta este nr meu 0760040639 sunatima cu multa stima astept 

Link spre comentariu
Vizitator Martac Vasile

Link spre comentariu

faceti un anunt pe elforum la servici ..dati o adresa de unde sunteti si poate un coleg din apropiere o sa va ajute ..sau trimiteti partea defecta (electronica)la un coleg sa va o repare care vrea sa va fie de ajutor

Link spre comentariu

Eu cred că trebuie studiat cu atenție și restul părții electrice a scuterului.....plăcile alea nu se ard chiar așa, când bate vântul dintr-o parte.Cred că rezolvarea optimă ar fi ca cineva din apropiere să meargă la coleg și să-i verifice amănunțit acel cărucior electric, ori ca dânsul să-l trimită la un depanator ce are posibilitatea de a-l repara.Simpla schimbare a plăcii de control chiar cu una nouă nu cred că va rezolva nimic, e posibil să mai fie ceva probleme și pe la cablaj, motor sau chiar maneta de comandă.

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...
Vizitator monidan

Buna ziua,

Sunt din Alba Iulia, si detin un carucior electric marca ROMA MEDICAL VEGAS S841 care este defect.

Defectiunea se refera la faptul ca unitatea electronica - o cutie metalica cu inscriptia S DRIVE serie D51270.01- nu mai functioneaza, in sensul ca nu mai trece curentul prin ea.

Daca cineva care se pricepe la reparatii de acest gen si poate sa ma ajute, va rog sa-mi dati un mesaj. Daca este relativ aproapte de Alba Iulia, ma deplasez eu la locatia respectiva. In Alba Iulia nu se ocupa nimeni cu asemenea reparatii. 

Va multumesc.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
Vizitator Georgiu Alexandru

Buna ziua,

Am si eu un carucior Mirage Invacare, care ramane infranat, am impresia ca ramane cuplata frana electromagnetica. Sunt din Alba iulia. Daca ma poate ajuta cineva cu o parere cum as putea sa il repar.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări