vasile eugen Postat August 13, 2014 Partajează Postat August 13, 2014 Salutare.Am acest leptop adus din Germania.A fost defect(spart) display.Dupa inlocuire am incercat sa instale sistem de operare dar nu imi buteaza Vista sau Windows 7.Am incercat versiuni de Xp si linux si le buteaza .un sfat daca se poate cum sa reusesc sa fac sa-mi buteze vista sau windos 7. Link spre comentariu
allexx1968 Postat August 13, 2014 Partajează Postat August 13, 2014 Buna Oare unitatea optica e in stare buna?S-au vazut cazuri cand unitati optice "citeau" doar CD-uri sau doar DVD-uri.De regula XP e pe CD,iar Vista si Win7 pe DVD.Doar ceva versiuni tunate de XP sunt pe DVD. Spor Alex Link spre comentariu
vasile eugen Postat August 13, 2014 Autor Partajează Postat August 13, 2014 Am xp si pe dvd,scrise anume pentru orice eventualitate. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat August 13, 2014 Partajează Postat August 13, 2014 ce configuratie are exact? Link spre comentariu
vasile eugen Postat August 14, 2014 Autor Partajează Postat August 14, 2014 Era problemade la dvd,unitatea optica.Am instalat de pe stick. Link spre comentariu
2informaticos Postat August 17, 2014 Partajează Postat August 17, 2014 Mda, nu am intalnit la nici o alta marca problemele care le creeaza unitatile optice de la Sony Vaio... Calculatoare de 2-3 ani, care sa citeasca numai DVD, sau numai CD. Bani aruncati pe nume. Si nu ma refer la 2-3 cazuri izolate... Link spre comentariu
George(sb) Postat August 19, 2014 Partajează Postat August 19, 2014 sterge-i prima partitie si refa-o; nu-mi plac laptopurile alea de nici o culoare, cat functioneaza sunt super ok, la un moment dat se dezlipesc memoriile de pe video si sansele de reparatie devin aproape nule, nu-mi dau seama ce nu iese la ele Link spre comentariu
vasile eugen Postat August 22, 2014 Autor Partajează Postat August 22, 2014 Este remediat asa cum am spus.Este la bani marunti de la un prieten care aduce de afara aparate.Era spart displeiul si unitatea optica care nu citea dvdul.Deocamdata este ok ca nu mi ocupa spatiu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum