Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sony vaio vgn -ns31s

vasile eugen

Postări Recomandate

Salutare.Am acest leptop adus din Germania.A fost defect(spart) display.Dupa inlocuire am incercat sa instale  sistem de operare dar  nu imi  buteaza Vista  sau Windows 7.Am incercat versiuni de Xp si linux si le buteaza .un sfat  daca se poate cum sa reusesc sa fac sa-mi buteze vista sau windos 7.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vasile eugen

4

• 2informaticos

1

• allexx1968

1

• pop_ady44

1

Buna

Oare unitatea optica e in stare buna?S-au vazut cazuri cand unitati optice "citeau" doar CD-uri sau doar DVD-uri.De regula

XP e pe CD,iar Vista si Win7 pe DVD.Doar ceva versiuni tunate de XP sunt pe DVD.

Spor

Alex

Link spre comentariu

Mda, nu am intalnit la nici o alta marca problemele care le creeaza unitatile optice de la Sony Vaio...

Calculatoare de 2-3 ani, care sa citeasca numai DVD, sau numai CD.

Bani aruncati pe nume.

Si nu ma refer la 2-3 cazuri izolate...

Link spre comentariu

sterge-i prima partitie si refa-o; nu-mi plac laptopurile alea de nici o culoare, cat functioneaza sunt super ok, la un moment dat se dezlipesc memoriile de pe video si sansele de reparatie devin aproape nule, nu-mi dau seama ce nu iese la ele

Link spre comentariu

Este remediat asa cum am spus.Este la bani marunti de la un prieten care aduce de afara aparate.Era spart displeiul si unitatea optica care nu citea dvdul.Deocamdata este ok ca nu mi ocupa spatiu.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări