Chiriac Dragos Postat August 13, 2014 Partajează Postat August 13, 2014 (editat) am un sistem altec lansing 221 si vreau sa fac o modificare , in sensul , sa il pun la un casetofon auto WW Beta https://www.google.ro/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&docid=wNwG946LZwUupM&tbnid=JeA_Nj4gRChh3M:&ved=0CAUQjRw&url=http%3A%2F%2Fwww.forum-auto.com%2Fmarques%2Fvolkswagen%2Fsujet18389.htm&ei=MGvrU9mAJqGh0QW0hIDICQ&bvm=bv.72938740,d.bGQ&psig=AFQjCNHW3oc74W8f0SSUCZQZRY9RVHytfg&ust=1408023703828291 , cablajul are 2 integrate mari , unul TA8229K si unul BA5417 , nu pot sa fac ceva un amplificator si o stabilizare , traful este de 11v la 2.5a ? am urmat traseul si am gasit ca , prima oara intra in integratul BA5417 subul are 10.5w ca difuzor Editat August 13, 2014 de Chiriac Dragos Link spre comentariu
Chiriac Dragos Postat August 14, 2014 Autor Partajează Postat August 14, 2014 puteti sa ma sfatuiti , va rog Link spre comentariu
Vizitator iRoata Postat August 14, 2014 Partajează Postat August 14, 2014 Mai intai explica mai clar ce anume vrei sa faci... Cum adica sa pui casetofonul la sistem ??! Ce vrei sa iasa si ce doresti sa faca, deoarece mie imi suna a struto-camila.... Care e ratiunea ta ? Link spre comentariu
Chiriac Dragos Postat August 14, 2014 Autor Partajează Postat August 14, 2014 partea de amplificare de la sistem se afla in cutia subwooferului,eu vreau sa scot incinta cu subu din sistem si sa il atasez cd-playerului . dar nu vreau sa stric sistemul , asa ca m-am gandit sa pun un comutator pe 2 pozitii , si sa comute dizorul de bas cand pe amplificatorul lui , cand pe cd-player Link spre comentariu
Vizitator iRoata Postat August 14, 2014 Partajează Postat August 14, 2014 Nu stiu la ce ti-ar putea folosi "inventia" asta, dar clar e o aiureala ! Daca vrei sa folosesti doar difuzorul (incinta) sub-ului pe CD-player se va auzi ca o tigaie sparta, iar daca vrei sa folosesti si partea electronica, e si mai grav. De fapt, ce vrei sa faci ? sa asculti CD-uri pe VW Betta si nu ai boxe sau sa pui muzica din PC prin CD-player ? Oricare ar fi raspunsul, de fapt, cred ca iti trebuiesc doua boxe pentru CD-player, iar sub-ul lasa-l asa; iar pentru VW Betta nici nu-ti trebuie ceva pretentios, se gaseste ieftin o pereche de boxe. Oricum ai incerca sa legi cele doua unit-uri, nu vei obtine nimic bun... Pur si simplu fiecare are alta functie; e ca si cum ai incerca sa pui la ham un cal si o vaca.... Link spre comentariu
Chiriac Dragos Postat August 14, 2014 Autor Partajează Postat August 14, 2014 asa ma pot face inteles ? how to print screen on pc Link spre comentariu
Vizitator iRoata Postat August 14, 2014 Partajează Postat August 14, 2014 da, te-ai facut inteles... Deci vrei sa folosesti sub-ul complet pe PC (sistem) sau pe CD-player; in cazul asta nu ai nevoie de placuta adaptoare, deoarece sub-ul are filtrele proprii, deci vei folosi intrarile RCA originale ale sistemului. Insa, cum VW Betta nu are iesiri de nivel mic, vei avea nevoie de adaptoare HI-LOW puse pe iesirile normale, din care sa scoti semnal pentru IN la sistem. Acesta consta dintr-un simplu divizor rezistiv, detalii pentru ceva simplist gasesti pe net, dar in principiu, folosesti un potentiometru ~10-100kOhm, un rezistor de ~1kOhm si doi condensatori nepolarizati; ca in imaginea de mai jos doar ca C-urile le pui inseriate pe IN & OUT. Link spre comentariu
Chiriac Dragos Postat August 15, 2014 Autor Partajează Postat August 15, 2014 (editat) deci sa inteleg , cumpar acel filtru hi-low si il conectez : 1-la iesirea de la un difuzor de la casetofon 2-il leg direct pe terminale subului ( aici fiind acel comutator ) 3- ar trebui sa mearga nu ? Editat August 15, 2014 de Chiriac Dragos Link spre comentariu
Vizitator iRoata Postat August 15, 2014 Partajează Postat August 15, 2014 Exact, ar trebui sa mearga; ai grija ce fel de comutator cumperi, trebuie unul ecranat, special pentru audio, altfel vei avea bruiaje. Link spre comentariu
Chiriac Dragos Postat August 15, 2014 Autor Partajează Postat August 15, 2014 aratati-mi va rog un model sa imi dau seama ce cumpar acum ma duc sa cumpar un filtru si o serie de cabluri de sub Link spre comentariu
Vizitator iRoata Postat August 15, 2014 Partajează Postat August 15, 2014 Cauta cu Gogu' expresia "Hi to low signal adapter"; scriu de pe telefon si nu am imagini asemanatoare. Link spre comentariu
Chiriac Dragos Postat August 15, 2014 Autor Partajează Postat August 15, 2014 nu , comutatorul sa imi aratati Link spre comentariu
Vizitator iRoata Postat August 16, 2014 Partajează Postat August 16, 2014 Uite un comutator audio cu trei intrari si o iesire; il gasesti prin mai toate magazinele de electronice si electrocasnice. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum