Vizitator Mocodean Swissgrady Mihnea Postat August 12, 2014 Partajează Postat August 12, 2014 http://www.mrwatt.eu/en/converter-dc-dc/124-150w-dc-dc-boost-converter-10-32v-to-12-35v-6a-step-up-voltage-charger-power.html Am gasit acest kit ridicator de tensiune dc si as avea nevoie de el pentru un proiect de al meu la care lucrez pentru ca nu am 28 de volti ci doar 12 volti. Cert este ca nu il pot achizitiona pe acela, dar mi se pare destul de simplu, si daca as avea o schema as putea sa il construiesc chiar eu...am gasit o schema, dar nu sunt sigur ca este aceeasi, si in plus nu ofera toate detaliile, de exemplu la inductor, cate infasurari, sectiune, diametru... aceasta este http://martinjonestechnology.files.wordpress.com/2013/02/150w_-boost.png Link spre comentariu
UDAR Postat August 13, 2014 Partajează Postat August 13, 2014 Multe site-uri au de vânzare astfel de module , la preț mic. S-ar putea să găsești și pe acest forum , la Vânzări . Schema pe care o prezinți are mai multe lipsuri . Chiar și corectată și completată , realizarea nu este una foarte simplă. Ce nivel ai ? Ai osciloscop , alte echipamente de măsură ? Link spre comentariu
Vizitator Mocodean Swissgrady Mihnea Postat August 13, 2014 Partajează Postat August 13, 2014 am un tda8920 si vreau sa fac un mic amplificator auto doar pentru bass. in datasheet scrie " operating supply voltage: min±12.5, typ±25, max±30 V" Si de aceea am nevoie de 25 de volti Link spre comentariu
Vizitator Postat August 13, 2014 Partajează Postat August 13, 2014 Parca singur ai spus ca in datasheet scrie +_25V.Cum de ai nevoie de 25V? Link spre comentariu
Vizitator Mocodean Swissgrady Mihnea Postat August 13, 2014 Partajează Postat August 13, 2014 la 25 de volti este alimentarea tipicala a tda-ului. eu am doar 12 volti, si de aceea imi doresc sa fac un step up la 25 de volti, respectiv la cat a fost alimentat el din sistemul din care l-am scos (28volti) http://www.eurica.ru/sound/TDA8920TH.pdf Link spre comentariu
Marian Postat August 13, 2014 Partajează Postat August 13, 2014 TDA8920 trebuie alimentat cu tensiuni duble/simetrice, adica ai nevoie de o tensiune pozitiva de 25V si una negativa de 25V, ambele fata de un punct comun de masa, regulatorul ala nu te ajuta in atare situatie, tie iti trebuie o sursa ridicatoare in genul SMPS-urilor pentru alimentarea de amplificatoare auto, nu recomand sub nici o forma sa te bagi la ceva flyback, topologia desi contine componente mai putine, totusi necesita un nivel de experienta ceva mai consistent, vezi ca la alimentatoare exista un topic intreg dedicat acestui scop, SMPS pentru alimentarea de amplificator auto, se axeaza pe SG3525 in configuratie push-pull. Cauta si vei intelege. Link spre comentariu
Vizitator Mocodean Swissgrady Mihnea Postat August 13, 2014 Partajează Postat August 13, 2014 (editat) Sigur, am inteles ce ai spus si multumest pentru explicatie, dar deja ma complic prea mult. sitemul ce il detin este un philips lx3600d, iar eu voiam sa il integrez pe masina, pana la urma o sa fac asta cumparand un convertor de 100w de la 12 la 220...alta solutie nu cred ca mai exista in care sa fie mult mai usor, sau macar sa inteleg cum functioneaza intra'devar un amplificator auto, daca si el are o sursa in comutatie in foaia de catalog a sistemului spune ca, consumul, la full-power este de cca. 90w Editat August 13, 2014 de Mocodean Swissgrady Mihnea Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum