suspectu Postat Octombrie 24, 2014 Partajează Postat Octombrie 24, 2014 Slefuirea o fac electric, cel mai mare consumator pneumatic al meu e freza de mana si aia e in stare sa consume mai mult decat baga compresorul, dar pentru reprize de 20-30secunde de frezare si pauze se decurca bine. Link spre comentariu
H Robert Postat Decembrie 19, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2014 Ma gandesc sa cumpar Einhell BT-AC 400/50 ce parere aveti despre el? Bugetul meu este de 1000 de lei astept niste recomandari. Link spre comentariu
Vizitator dzi Postat Decembrie 30, 2014 Partajează Postat Decembrie 30, 2014 iti recomand un romanesc veritabil cum am si eu ecr 350 timpuri noi sau fil harsova la bani astia il gasesti are 140 l si baga 12 bar fara nici o rusine Link spre comentariu
H Robert Postat Decembrie 30, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2014 Nu am bransament trifazic. Link spre comentariu
gcom61 Postat Decembrie 30, 2014 Partajează Postat Decembrie 30, 2014 Acelasi ecr am si eu ,iar butelia are doar 30 litri.Duce practic orice;bormasina,biax,cheia cu impact,pistolul de vopsit,cel de grunduit cu diuza de 4mm si unul de sablat improvizat cu diuza de aer de 3,5mm.Alimentat la trifazic,bineinteles... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum