pegas Postat Decembrie 7, 2006 Partajează Postat Decembrie 7, 2006 buna ziua!momentan am romtelecom si am conectate 3 aparate in paralel. merg perfect. as dori sa mai adaug inca unul. vor merge toate? se poate defecta ceva?intrebarea aceasta o pun mai ales prin prisma faptului ca voi trece la rds-tel si nu as vrea sa ard portul de iesire de la modem cu prea multe receptoare telefonice.daca nu merg, ce as putea face? Link spre comentariu
Tavi Postat Decembrie 7, 2006 Partajează Postat Decembrie 7, 2006 dect cu mai multe posturi ? :smt003 Link spre comentariu
gaby Postat Decembrie 7, 2006 Partajează Postat Decembrie 7, 2006 Fiecare telefon are un numar care spune cite aparate pot fi conectate in derivatie. Parca factor de conectare se numea acea cifra, nu sint sigur. Link spre comentariu
Craciun Postat Decembrie 7, 2006 Partajează Postat Decembrie 7, 2006 Nu trebuie sa depasesti 6 uF suma capacitoarelor puse in paralel (se insumeaza capacitatile de pe intrarea fiecarui aparat telefonic). Link spre comentariu
pegas Postat Decembrie 7, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2006 @ tavi:da, multumesc. dect e o varianta. eu ma gindeam daca se poate cu aparate "fixe".@gabi: unde gasesc acel numar? a, am vazut acum pe un telefon de la birou scrie "factor conectare:1.5". adica?@craciun: cum aflu capacitatea de intrare? o masor sau e trecuta undeva?p.s.: raspunsul de la rds-tel este "maximum 2 aparate". da' parca m-as indoi... Link spre comentariu
one Postat Decembrie 7, 2006 Partajează Postat Decembrie 7, 2006 In principiu se pot monta 5, dar acum, depinde cate scrie pe fiecare.Daca e unul care permite numai 2 in paralel, atunci pui numai 2. Link spre comentariu
Craciun Postat Decembrie 7, 2006 Partajează Postat Decembrie 7, 2006 Vezi ca este un condensator mai mare intre cateva sute de nF si 2uF maxim ptr . fiecare aparat telefonic (inseriat pe linie catre circuitul de sonerie , iar la testul de capacitate al liniei apare in paralel la capatul liniei, de asemenea se adauga si capacitatile parazite ale liniei de la centrala pana la tine , pana la 500 de nF maxim cu linia in gol). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum