Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Becuri economice

Yo4You

Postări Recomandate

• Răspunsuri 45
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Yo4You

9

• dalu

5

• ionut20

4

• MifTy

4

Top autori în acest subiect

Santeti mici,.... :smt025 :smt028 ,.... si eu am o veioza cu un bec special, si care nu stiu daca consuma 100w pe luna,.........si asta pentru ca nu o prea folosesc. :smt042 :smt043 :smt082 :smt044 :smt081

Link spre comentariu

haha tare dalu las ca nici nu voi mai descrie ca aici nu luati in serios treaba sunteti mici unii mai inventeaza nu copiaza asha ca mai vb la anu in 2007 si rog sa se inchida topicul ca numai dau nici un detaliu poate ma vetzi vedea la TV si sa stiti ca eu is Yo4You :rock:

Link spre comentariu

Oricum proiectul, daca e funtional, e interesant si merita studiata problema.Yo4You din cate mi-ai zis pe PM, folosesti neoane ce nu mai au gaz deloc sau aproape deloc in interior, deci numa bune de aruncat. Eu am aprins neane cu filamentele arse, dar bune la capitolul gaz.Acu intrebarea mea ... : daca tuburile tale nu mai au gaz in interior, in ce se face descarcarea ?

Link spre comentariu

in vid? pai 1cm de aer se strapunge la 20Kv, dar 20 cm sau cat o avea neonu, si mai ales vid... nici trafu de inalte din teleu nu face arc electric intre pinii proprii, dar mai la 20 cm unu de altu

Link spre comentariu

in vid? pai 1cm de aer se strapunge la 20Kv, dar 20 cm sau cat o avea neonu, si mai ales vid... nici trafu de inalte din teleu nu face arc electric intre pinii proprii, dar mai la 20 cm unu de altu

Lasa @RazviTmReactivatiContuPLS, nu-ti mai bate capul, eu unul o sa astept rabdator sa-l vad pe @Yo4You la televizor, dar tare mi-e teama ca o sa-l vedem in cel mai bun caz la CRONICA CARCOTASILOR sau la URMARIRE GENERALA. :smt003 :smt004
Link spre comentariu

haha tare dalu las ca nici nu voi mai descrie ca aici nu luati in serios treaba sunteti mici unii mai inventeaza nu copiaza asha ca mai vb la anu in 2007 si rog sa se inchida topicul ca numai dau nici un detaliu poate ma vetzi vedea la TV si sa stiti ca eu is Yo4You :rock:

Yo4You are dreptate. Cand cineva vine cu o idee mai ciudata toti sariti pe el si faci misto. Totusi asta e un forum de electronica si trebuie tratat ca atare.Mai bine il lasati sa spuna ca are de spus si pe urma puteti sa aduceti argumente pro si contra.
Link spre comentariu

Yo4You are dreptate. Cand cineva vine cu o idee mai ciudata toti sariti pe el si faci misto. Totusi asta e un forum de electronica si trebuie tratat ca atare.Mai bine il lasati sa spuna ca are de spus si pe urma puteti sa aduceti argumente pro si contra.
...............da, e un forum de electronica si nu unul de literatura stiitifico-fantastica. Cand o sa cresti si tu mai mare si o sa inveti mai multa fizica , o sa vezi contradictia din ceea ce-si propune spre realizare @Yo4You. :goodman:
Link spre comentariu

Totusi ar trebui sa-l lasati sa isi spuna parerea chiar daca e buna sau nu.Exista si alte metode de a-i spune unui om ca ceea ce face nu e bine, nu trebuie sa faceti misto.

...........pai cine-l opreste, eu nu sant moderator sau admin sa-i sterg posturile. Din partea mea sa scrie ,, ce vrea muschii lui'' . Eu oricum din acest moment ma dezabonez de la acest topic, asa ca nu o sa mai fiu deranjat cand apare vreun comentariu in cadrul acestui topic. :toimonster:
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Eu cred ca vroia sa spuna ca poate face un dispozitiv alimentat de la reteaua de 220 si nu se inregistreaza consumul pe contor si platesti 0 la Electrica.Asta se poate si nu e perpetuum mobile. E mult mai simplu:Contorul de la Electrica inregistreaza numai energia activa, nu si energia reactiva.Se poate face un montaj care sa defazeze curentul de tensiune si poti trage din retea numai putere reactiva, si nu se contorizeaza!P.S. Cand aveam vreo 15 ani credeam ca am inteles cum functioneaza tranzistorul si portile logice, electronica nu mai avea niciun mister pentru mine si ma credeam mai bun decat orice inginer electronist. :yahoo: Acum am de 2 ori mai mult vechime in electronica si ma ingrozesc de cate mai sunt de invatat... :dark1:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări