Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sfat achizitie multimetru True RMS - Nou !

yglos3

Postări Recomandate

Dupa parerea mea (subiectiva) cel mai bun aparat este cel care are cat mai multe utilitati, adica include cat mai multe posibilitati si diversificari in masurare. Printre aparatele "convenabile" la pret si care intrunesc aceste calitati este unul singur la un pret acceptabil si bun ca functionare. Acesta este: "AXIOMET Aparat de masura digital AX - 588".

Eu am achizitionat unul la cca 280 lei. Pe langa masuratorile "generale" (tensiuni, curenti si rezistori) mai are frecventmetru, capacimetru, L-metru, tranzistormetru, masoara si temperaturi. Nu am mai gasit pe piata un asemenea instrument la nici o firma, mica sau mare. eu cred ca este visul orcarui electronist sa aibe "totul" intr-o singura unitate. Succes.

post-188554-0-05260700-1407940509_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yglos3

11

• dan cod

5

• rlodina

4

• Stefan

3

La pretul ala eventual, ca la pret mare gasesti aparate nu stifturi.Am si eu un Axiomet de vreo 10 ani care il folosesc pirn masini si merge ok.La vremea cand l-am luat a fost scump dar si calitatea e alta dar nu se compara cu Fluke sau altele de laborator pe care le am.

Link spre comentariu

Dan 57: Nu e TR-RMS si asta este esentiala lipsa a lui Axiomet, le-am studiat inainte de a lua decizia de achizitie.

E adevarat ca marea lipsa a UT-ului e lipsa sondei de temp, dar am functia destul de precisa pe un DT 830B.

Link spre comentariu

Am o intrebare (poate mai mult o curiozitate) : 

Care au fost principalele motive pentru care ai aves  varianta D si nu E - din cate-mi aduc aminte E-ul este mai precis decat D.

Sa-l folosesti sanatos.

Radu

Link spre comentariu

Dupa parerea mea (subiectiva) cel mai bun aparat este cel care are cat mai multe utilitati, adica include cat mai multe posibilitati si diversificari in masurare. Printre aparatele "convenabile" la pret si care intrunesc aceste calitati este unul singur la un pret acceptabil si bun ca functionare. Acesta este: "AXIOMET Aparat de masura digital AX - 588".

Eu am achizitionat unul la cca 280 lei. Pe langa masuratorile "generale" (tensiuni, curenti si rezistori) mai are frecventmetru, capacimetru, L-metru, tranzistormetru, masoara si temperaturi. Nu am mai gasit pe piata un asemenea instrument la nici o firma, mica sau mare. eu cred ca este visul orcarui electronist sa aibe "totul" intr-o singura unitate. Succes.

Ce are in plus acel Axiomet fata de UNI-T UT70A? Pretul e acelasi, tot cam 280 lei cu transport costa si UNI-T.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Modelul meu are si backlight, este pe butonul hold si trebuie tinut apasat 2 sec.

In plus masurarea de condensatori este foarte ok ca se face direct pe sonde, si e precisa.

In concluzie, merita toti banii, sunt f multumit de aparat.

Editat de yglos3
Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...

Am avut pe mana un extech (nu mai retin modelul dar semana cu EX505) si prima impresie a fost: un aparat foarte rezistent pe tern si comutatator poate mai bun ca la FLUKE. La masuratori nu stiu cum e dar sung convins ca merita banii aia.

Link spre comentariu

Apropo de multimetre ieftine cu optiunea asta(True RMS):am vazut pe un site de vanzari romanesc doua modele Maxvell,mx-25303 la 131 lei si mx-25201 la 109 lei.Se vindeau noi, cu factura. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări