Dan57 Postat August 13, 2014 Partajează Postat August 13, 2014 Dupa parerea mea (subiectiva) cel mai bun aparat este cel care are cat mai multe utilitati, adica include cat mai multe posibilitati si diversificari in masurare. Printre aparatele "convenabile" la pret si care intrunesc aceste calitati este unul singur la un pret acceptabil si bun ca functionare. Acesta este: "AXIOMET Aparat de masura digital AX - 588". Eu am achizitionat unul la cca 280 lei. Pe langa masuratorile "generale" (tensiuni, curenti si rezistori) mai are frecventmetru, capacimetru, L-metru, tranzistormetru, masoara si temperaturi. Nu am mai gasit pe piata un asemenea instrument la nici o firma, mica sau mare. eu cred ca este visul orcarui electronist sa aibe "totul" intr-o singura unitate. Succes. Link spre comentariu
dan cod Postat August 13, 2014 Partajează Postat August 13, 2014 La pretul ala eventual, ca la pret mare gasesti aparate nu stifturi.Am si eu un Axiomet de vreo 10 ani care il folosesc pirn masini si merge ok.La vremea cand l-am luat a fost scump dar si calitatea e alta dar nu se compara cu Fluke sau altele de laborator pe care le am. Link spre comentariu
yglos3 Postat August 13, 2014 Autor Partajează Postat August 13, 2014 Dan 57: Nu e TR-RMS si asta este esentiala lipsa a lui Axiomet, le-am studiat inainte de a lua decizia de achizitie. E adevarat ca marea lipsa a UT-ului e lipsa sondei de temp, dar am functia destul de precisa pe un DT 830B. Link spre comentariu
rlodina Postat August 14, 2014 Partajează Postat August 14, 2014 Am o intrebare (poate mai mult o curiozitate) : Care au fost principalele motive pentru care ai aves varianta D si nu E - din cate-mi aduc aminte E-ul este mai precis decat D. Sa-l folosesti sanatos. Radu Link spre comentariu
yglos3 Postat August 20, 2014 Autor Partajează Postat August 20, 2014 Ms. Pretul a fost cu 35% mai mic fata de E. Link spre comentariu
Spitfire Postat August 20, 2014 Partajează Postat August 20, 2014 Dupa parerea mea (subiectiva) cel mai bun aparat este cel care are cat mai multe utilitati, adica include cat mai multe posibilitati si diversificari in masurare. Printre aparatele "convenabile" la pret si care intrunesc aceste calitati este unul singur la un pret acceptabil si bun ca functionare. Acesta este: "AXIOMET Aparat de masura digital AX - 588". Eu am achizitionat unul la cca 280 lei. Pe langa masuratorile "generale" (tensiuni, curenti si rezistori) mai are frecventmetru, capacimetru, L-metru, tranzistormetru, masoara si temperaturi. Nu am mai gasit pe piata un asemenea instrument la nici o firma, mica sau mare. eu cred ca este visul orcarui electronist sa aibe "totul" intr-o singura unitate. Succes. Ce are in plus acel Axiomet fata de UNI-T UT70A? Pretul e acelasi, tot cam 280 lei cu transport costa si UNI-T. Link spre comentariu
yglos3 Postat August 22, 2014 Autor Partajează Postat August 22, 2014 Are in minus, dupa cum am spus nu e TR-RMS. Cumperi 6x DT 830 cu banii respectivi... Link spre comentariu
yglos3 Postat Noiembrie 12, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2014 Am uitat sa-ti spun ca nu are backlight si auto power off (cred ca mie asta ultima-mi lipseste). Azi am descoperit dupa 10 min de monitorizare tensiune, ca are auto power off, UT 61D. Link spre comentariu
yglos3 Postat Decembrie 13, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2014 (editat) Modelul meu are si backlight, este pe butonul hold si trebuie tinut apasat 2 sec. In plus masurarea de condensatori este foarte ok ca se face direct pe sonde, si e precisa. In concluzie, merita toti banii, sunt f multumit de aparat. Editat Decembrie 13, 2014 de yglos3 Link spre comentariu
Vizitator seller_is Postat Iulie 8, 2015 Partajează Postat Iulie 8, 2015 Va salut! Scriu aici pentru evitarea deschiderii unui nou topic... Ce parere aveti despre acesta firma: Extech respectiv modelul ex430 care costa (80E+tva) merita achzitionat sau este in aceeasi oala cu Uni-T http://www.extech.com/instruments/product.asp?prodid=272 Mai au si gama Ex500 care au rezistenta marita la socuri si IP67 Va multumesc! Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 8, 2015 Partajează Postat Iulie 8, 2015 Eu personal nu am avut nimic marca asta,dar am vazut Fluke de vanzare cam la 100 si ceva de euro evident SH .Eu as face efortul asta. Link spre comentariu
Vizitator seller_is Postat Iulie 8, 2015 Partajează Postat Iulie 8, 2015 Trebuie factura...e pentru serv... Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 8, 2015 Partajează Postat Iulie 8, 2015 Am avut pe mana un extech (nu mai retin modelul dar semana cu EX505) si prima impresie a fost: un aparat foarte rezistent pe tern si comutatator poate mai bun ca la FLUKE. La masuratori nu stiu cum e dar sung convins ca merita banii aia. Link spre comentariu
vasi47 Postat Iulie 8, 2015 Partajează Postat Iulie 8, 2015 Apropo de multimetre ieftine cu optiunea asta(True RMS):am vazut pe un site de vanzari romanesc doua modele Maxvell,mx-25303 la 131 lei si mx-25201 la 109 lei.Se vindeau noi, cu factura. Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 8, 2015 Partajează Postat Iulie 8, 2015 Vrei o facuta pe care sa scrie Multimetru TRUE RMS sau chiar un multimetru rezistent si TRUE RMS? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum