sesebe Postat Februarie 11, 2019 Partajează Postat Februarie 11, 2019 (editat) E defect. Du-l la un depanator....... pt ca eu mi-am uitat globul de cristal acasă....... Editat Februarie 11, 2019 de sesebe Link spre comentariu
soareionutt Postat Februarie 11, 2019 Partajează Postat Februarie 11, 2019 poate stie cineva cum se anuleaza protectia Link spre comentariu
vijelie02 Postat Februarie 11, 2019 Partajează Postat Februarie 11, 2019 (editat) Daca anulezi protectia nu mai ajungi cu el la depanator, o sa iasa fum. Crezi ca protectia e defecta si intervine aiurea? Editat Februarie 11, 2019 de vijelie02 Link spre comentariu
soareionutt Postat Februarie 11, 2019 Partajează Postat Februarie 11, 2019 Pai nu stiu ce sa zic,de functionat functioneaza fara probleme cateva secunde ,alteori cateve minute ,nu este un timp regulat si in timp ce functioneaza se intrerupe o secunda apoi iar functioneaza si tot asa/mentionez ca am schimbat circuitul crezand ca el e cu probleme dar degeaba Link spre comentariu
maxente Postat Februarie 11, 2019 Partajează Postat Februarie 11, 2019 Date insufciente la problema ta. Nu poate stii nimeni ce bube ai tu acolo daca nici macar schema, pe care ai mers la acest amplificator, nu ai postat-o. De asta spune @sesebe mai sus ca nu mai are globul de cristal sa poata ghici ce ai tu acolo. Link spre comentariu
elektronu85 Postat Februarie 12, 2019 Partajează Postat Februarie 12, 2019 Poze nu, date nu, caracteristici amplificator(daca e unul comercial) nu... nimic! In cazul asta si eu mi-am uitat globul de cristal acasa! Totusi "intra in protectie"... care protectie?? Are protectie DC separata la iesire?? Protectia OC a amplificatorului??... sau ce intelegi tu prin protectie? Masuratori ceva ai facut? Osciloscop si/sau generator de semnal ai?? Poate par eu al dracului, dar in general cand cineva are o problema ma astept ca replica lui sa fie ceva de genul "Buna ziua! Am o problema si VA ROG FRUMOS sa ma ajutati... detin/am facut asta.. si asta... cu caracteristicile astea si pozele astea... cu schema asta... cablajul asta(daca e cazul)... Am masurat aici.. si acolo... am obtinut asta si aia... sau nu am obtinut nimic... m-am priceput sa fac asta... am incercat sa fac aia... va rog sa ma ajutati pentru ca nu ma pricep, sau nu stiu ce sa fac mai departe... etc etc si la urma VA MULTUMESC FRUMOS PENTRU AJUTOR sau ceva acolo". La o replica de genul asta pe cuvantul meu ca as ajua cu tot ce stiu si ma pricep mai bine. Dar la replici scrise la 'sto, raspund si eu la 'sto... deci sa avem pardon!!! Ma iertati de comentariul acid, dar m-am saturat sa ghicesc ce il doare pe fiecare in parte si sa stau sa-i smulg cuvintele cu clestele din gura (tastatura)!!! E o vorba "Un prost arunca o piatra in lac si 10 destepti nu o pot scoate"... pai cam asa si aici! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum