Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Clasa D IRS2092

MrPerform

Postări Recomandate

Pai nu stiu ce sa zic,de functionat functioneaza fara probleme cateva secunde ,alteori cateve minute ,nu este un timp regulat si in timp ce functioneaza se intrerupe o secunda apoi iar functioneaza si tot asa/mentionez ca am schimbat circuitul crezand ca el e cu probleme dar degeaba

Link spre comentariu

Date insufciente la problema ta.

Nu poate stii nimeni ce bube ai tu acolo daca nici macar schema, pe care ai mers la acest amplificator, nu ai postat-o.

De asta spune @sesebe mai sus ca nu mai are globul de cristal sa poata ghici ce ai tu acolo.

Link spre comentariu

Poze nu, date nu, caracteristici amplificator(daca e unul comercial) nu... nimic! In cazul asta si eu mi-am uitat globul de cristal acasa! Totusi "intra in protectie"... care protectie?? Are protectie DC separata la iesire?? Protectia OC a amplificatorului??... sau ce intelegi tu prin protectie? Masuratori ceva ai facut? Osciloscop si/sau generator de semnal ai??

Poate par eu al dracului, dar in general cand cineva are o problema ma astept ca replica lui sa fie ceva de genul "Buna ziua! Am o problema si VA ROG FRUMOS  sa ma ajutati... detin/am facut asta.. si asta... cu caracteristicile astea si pozele astea... cu schema asta... cablajul asta(daca e cazul)... Am masurat aici.. si acolo... am obtinut asta si aia... sau nu am obtinut nimic... m-am priceput sa fac asta... am incercat sa fac aia... va rog sa ma ajutati pentru ca nu ma pricep, sau nu stiu ce sa fac mai departe... etc etc si la urma VA MULTUMESC FRUMOS PENTRU AJUTOR sau ceva acolo". La o replica de genul asta pe cuvantul meu ca as ajua cu tot ce stiu si ma pricep mai bine. Dar la replici scrise la 'sto, raspund si eu la 'sto... deci sa avem pardon!!!

Ma iertati de comentariul acid, dar m-am saturat sa ghicesc ce il doare pe fiecare in parte si sa stau sa-i smulg cuvintele cu clestele din gura (tastatura)!!!

E o vorba "Un prost arunca o piatra in lac si 10 destepti nu o pot scoate"... pai cam asa si aici!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări