Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Junior-S601 A

Armonia-S56

Postări Recomandate

Am  vopsit doar muchia din spate a  placajului si locul de imbinare cu partea frontala asa cum este original.

Este drept ca nu am postat stirea ca am baituit caseta/carcasa. Deci baituit nu vopsit.Daca vopseam era totul negru.

Sper ca nu sunt comentarii pentru a aduna postari.

Link spre comentariu

se da vreun premiu pentru numarul de postari? am pus o intrebare pertinenta. nu ma bag in seama decat atunci cand am cat de cat idee despre ce se vorbeste. imi place cum a iesit carcasa si imi place si sasiul cum a fost restaurat. cu stima, eugen

Link spre comentariu

Dupa cum ma asteptam , reuseste perfect. Dl. viopa  nu se dezminte nici de aceasta data in ceea ce priveste calitatea lucrarilor

Intre timp , m-am pregatit cu ceva c-uri de hartie , pentru a-i inlocui pe cei montati (provizoriu) pe sasiu , ce nu se incadreaza in perioada de fabricatie a aparatului.

Posted Image

Link spre comentariu

Nu te mai aglomerez cu problema condensatoarelor , 80% din cele care se vad in foto de mai sus sunt viabile conform capacimetrului si megaohmetrului pe scara de 200 mo (au trecut printr-o prima sortare), o sa ma descurc cu acestea. Multumesc de bunavointa.

O sa-mi ramana in amintire una din etapele reconstruirii sasiului , o impartasesc cu dvs ca sa zambiti si dvs... Claviatura (comutatorul de game) a fost blocata , puternic ruginita , cu tot felul de depuneri . Dupa demontarea "capacelor" (partea cu contactele fixe + bobine si alte cele), am introdus tot ansamblul intr-un recipient cu otet. Simultan cu acesta , am introdus si arcurile care fixeaza lampile la sasiu , care la fel erau foarte ruginite. Le curatasem din mare cu smirghel dar mi-am zis ca daca tot am pregatit otetul , de ce sa nu le scot ca noi. Dupa 24 ore , am scos comutatorul de game , acesta s-a curatat frumos , dupa o spalare abundenta cu apa si lubrifiere arata bine si functioneaza corect. In schimb , arcurile nu le-am mai gasit , s-au dizolvat complet, fiind sub forma unui strat gros de depuneri pe fundul recipientului. Asa am ramas fara arcurile originale (am altele , de la alt aparat, nu-i o problema).

In schimb , nu am capac spate pentru acest aparat , sunt  interesat sa cumpar unul si pe masura ce vad rezultatele d-lui viopa , devin din ce in ce mai interesat sa gasesc acest capac spate. O sa postez si la bazar , daca il are cineva si e dispus sa-l vanda , rog sa ma aiba in atentie.

Editat de Armonia-S56
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări