viopa Postat Septembrie 15, 2014 Partajează Postat Septembrie 15, 2014 Slefuit si pregatit pentru vopsit cu negru. Slefuit si pregatit pentru vopsit cu negru. Pozele nu sunt in ordine. Link spre comentariu
eugenbt Postat Septembrie 15, 2014 Partajează Postat Septembrie 15, 2014 vopsit cu negru sau baituit? vopseaua acopera furnirul si este pacat de munca. cu stima, eugen Link spre comentariu
viopa Postat Septembrie 15, 2014 Partajează Postat Septembrie 15, 2014 Am vopsit doar muchia din spate a placajului si locul de imbinare cu partea frontala asa cum este original. Este drept ca nu am postat stirea ca am baituit caseta/carcasa. Deci baituit nu vopsit.Daca vopseam era totul negru. Sper ca nu sunt comentarii pentru a aduna postari. Link spre comentariu
viopa Postat Septembrie 16, 2014 Partajează Postat Septembrie 16, 2014 Este gata si panoul frontal din placaj.Pe o parte este vopsit cu negru. 1 Link spre comentariu
eugenbt Postat Septembrie 17, 2014 Partajează Postat Septembrie 17, 2014 se da vreun premiu pentru numarul de postari? am pus o intrebare pertinenta. nu ma bag in seama decat atunci cand am cat de cat idee despre ce se vorbeste. imi place cum a iesit carcasa si imi place si sasiul cum a fost restaurat. cu stima, eugen Link spre comentariu
viopa Postat Septembrie 17, 2014 Partajează Postat Septembrie 17, 2014 Chiar ca nu era nevoie de acel comentariu. Asa a fost comentat si pe la postarea lui "harfa"...Lasam...Nu sunt adeptul bagarilor in seama... Link spre comentariu
viopa Postat Septembrie 21, 2014 Partajează Postat Septembrie 21, 2014 Caseta/carcasa are si 4 picioruse din pasla, dar in timp sunt roase de molii. Prin urmare mi-am permis sa le inlocuiesc cu pluta. Link spre comentariu
viopa Postat Septembrie 22, 2014 Partajează Postat Septembrie 22, 2014 Caseta/carcasa este gata. Urmeaza sa fie curatat panoul frontal.Dar mai intai voi incerca sa fac matrite pentru turnare/multiplicare. 2 Link spre comentariu
nicolae57 Postat Septembrie 22, 2014 Partajează Postat Septembrie 22, 2014 (editat) Ca de fabrica!!! Editat Septembrie 22, 2014 de nicolae57 Link spre comentariu
viopa Postat Septembrie 23, 2014 Partajează Postat Septembrie 23, 2014 Multumesc! Link spre comentariu
Armonia-S56 Postat Septembrie 23, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2014 Dupa cum ma asteptam , reuseste perfect. Dl. viopa nu se dezminte nici de aceasta data in ceea ce priveste calitatea lucrarilor Intre timp , m-am pregatit cu ceva c-uri de hartie , pentru a-i inlocui pe cei montati (provizoriu) pe sasiu , ce nu se incadreaza in perioada de fabricatie a aparatului. Link spre comentariu
viopa Postat Septembrie 23, 2014 Partajează Postat Septembrie 23, 2014 Multumesc! Faci un mic pachetel cu toate condensatoarele de hartie ce au fost in montaj si le voi face eu. Link spre comentariu
Armonia-S56 Postat Septembrie 23, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2014 (editat) Nu te mai aglomerez cu problema condensatoarelor , 80% din cele care se vad in foto de mai sus sunt viabile conform capacimetrului si megaohmetrului pe scara de 200 mo (au trecut printr-o prima sortare), o sa ma descurc cu acestea. Multumesc de bunavointa. O sa-mi ramana in amintire una din etapele reconstruirii sasiului , o impartasesc cu dvs ca sa zambiti si dvs... Claviatura (comutatorul de game) a fost blocata , puternic ruginita , cu tot felul de depuneri . Dupa demontarea "capacelor" (partea cu contactele fixe + bobine si alte cele), am introdus tot ansamblul intr-un recipient cu otet. Simultan cu acesta , am introdus si arcurile care fixeaza lampile la sasiu , care la fel erau foarte ruginite. Le curatasem din mare cu smirghel dar mi-am zis ca daca tot am pregatit otetul , de ce sa nu le scot ca noi. Dupa 24 ore , am scos comutatorul de game , acesta s-a curatat frumos , dupa o spalare abundenta cu apa si lubrifiere arata bine si functioneaza corect. In schimb , arcurile nu le-am mai gasit , s-au dizolvat complet, fiind sub forma unui strat gros de depuneri pe fundul recipientului. Asa am ramas fara arcurile originale (am altele , de la alt aparat, nu-i o problema). In schimb , nu am capac spate pentru acest aparat , sunt interesat sa cumpar unul si pe masura ce vad rezultatele d-lui viopa , devin din ce in ce mai interesat sa gasesc acest capac spate. O sa postez si la bazar , daca il are cineva si e dispus sa-l vanda , rog sa ma aiba in atentie. Editat Septembrie 23, 2014 de Armonia-S56 Link spre comentariu
viopa Postat Septembrie 30, 2014 Partajează Postat Septembrie 30, 2014 Caseta/carcasa de Junior este gata. Am montat panoul frontal si arata dupa cum se vede. Succes ! Link spre comentariu
Armonia-S56 Postat Octombrie 2, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2014 (editat) Excelent lucrat , arata foarte bine , multumesc. Editat Octombrie 2, 2014 de Armonia-S56 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum