Armonia-S56 Postat August 9, 2014 Partajează Postat August 9, 2014 (editat) Fara prea multe cuvinte , doar imagini image hosting 5mb In schema din Cartea Albastra e o greseala , puntea dintre L8+C12 si L11+C13 nu exista in realitate si nici nu are ce cauta acolo. Finalizarea prezentului topic si implicit a aparatului depide de disponibilitatea d-lui viopa , care va reconditiona caseta, prea deteriorata pentru nivelul meu de cunostinte in materie de timplarie. Il rog pe dl. viopa sa continue aici cu poze, sunt sigur ca va avea ce arata. Multumesc d-lui kripton pentru consiliere si pentru contactele din comutatorul de game. Editat August 9, 2014 de Armonia-S56 Link spre comentariu
viopa Postat August 9, 2014 Partajează Postat August 9, 2014 Da , voi continua cu imagini de la restaurarea casetei/carcasei. Deocamdata inca nu am avut timp sa ma ocup de ea.Nu din lene ci din lipsa de timp. 1 Link spre comentariu
peternan Postat August 11, 2014 Partajează Postat August 11, 2014 Felicitari ! Este un radio frumos! Link spre comentariu
viopa Postat August 26, 2014 Partajează Postat August 26, 2014 (editat) Cateva poze . Cum era la inceput , apoi pe parcursul reparatiei.Deocamdata sunt la pus "bigudiuri". Cateva poze . Cum era la inceput , apoi pe parcursul reparatiei.Deocamdata sunt la pus "bigudiuri". Editat August 26, 2014 de viopa 1 Link spre comentariu
Armonia-S56 Postat August 26, 2014 Autor Partajează Postat August 26, 2014 In poze arata mai bine decat era in realitate. Cand i-am extras sasiul , mi-a fost teama ca se dezmembreaza tot. Spor la treaba in continuare , sunt sigur ca o sa-ti iasa perfect ! Link spre comentariu
viopa Postat August 27, 2014 Partajează Postat August 27, 2014 Deocamdata este gata in interior. 1 Link spre comentariu
feri.visky Postat August 28, 2014 Partajează Postat August 28, 2014 Felicitari pentru lucrarea de restaurare la acest radioreceptor rar si multumim ca ne delectati si cu prezentarea fazelor de lucru! Link spre comentariu
kripton Postat August 28, 2014 Partajează Postat August 28, 2014 Va salut,Un amanunt interesant la acest tip de aparat este configuratia potentiometrului de volum, aceeasi cu a celor utilizate si la radioreceptoarele "Hora" - toate variantele. Ceea ce se stie mai putin este ca acelasi tip de potentiometru ( cu alta valoare a rezistentei ) este montat pentru prima data la noi, in receptorul "Litoral" S-594T.Iata un astfel de potentiometru la restaurare :http://i57.tinypic.com/10s58uw.jpgSi aici montat pe placa "Litoral" :http://i59.tinypic.com/14jri89.jpgPentru confirmare, iata un detaliu extras din imaginile de mai sus :http://i62.tinypic.com/oh7abp.jpg. Link spre comentariu
viopa Postat August 28, 2014 Partajează Postat August 28, 2014 Cateva imagini cu caseta chituita, nivelata si pregatita de furniruire. . 1 Link spre comentariu
eugenbt Postat August 28, 2014 Partajează Postat August 28, 2014 vechiul furnir e scos sau au ramas bucati? Link spre comentariu
viopa Postat August 29, 2014 Partajează Postat August 29, 2014 vechiul furnir e scos sau au ramas bucati? Furnirul este dat jos. Link spre comentariu
viopa Postat August 30, 2014 Partajează Postat August 30, 2014 Am inceput furniruirea peretilor exteriori. Link spre comentariu
viopa Postat Septembrie 3, 2014 Partajează Postat Septembrie 3, 2014 Gata cu furniruirea partilor laterale. Urmeaza partea frontala. 1 Link spre comentariu
viopa Postat Septembrie 13, 2014 Partajează Postat Septembrie 13, 2014 Imediat este gata furniruirea. Mai am doar colturile la exterior. Link spre comentariu
viopa Postat Septembrie 14, 2014 Partajează Postat Septembrie 14, 2014 A fost necesar sa fac picioarele si o sipca laterala pe care se prinde capacul din spate. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum