Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

pretul corect ?????

crexy

Postări Recomandate

• Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• crexy

7

• adircf

5

• radue

3

• MCDragoos

1

Top autori în acest subiect

Vizitator Vasile

pai ca e pretul mic nu va convine... ca e mare iar :partyman: E mic pretul pentru ca este facut de o firma necunoscuta si deci nu platesti si brandulEste un dif foarte bun, eu l-am folosit la greu si merge perfect + ca daca se arde sunt si kituri de reparatie pentru el ca la orice driver profi.

Link spre comentariu

nu poti vasile sa le cumperi in regim oem si sa scrie pe ele ceva de genu "IzaTech Compresion Driver" sau "Draiveru lu' Vasile", intelegi unde vreau sa ajung? :smt003, ar fii supertare asa.

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

tare faza cu scumpirea. esti taree vasile ,bravo tineo tot asa

E singura metoda de a le vine, mai am 6 cutii de cate 12bucati, doar nu o sa le tin sa ma spal pe cap cu ele. Le scumpesc si le vand imediat :weedman:
Link spre comentariu

nuuuu, scrii pe ele RCF :weedman: si zici ca le ai de la baietii de pe italia, sau Beyma de la cei din Spania :yawinkle: , s-au P.audio si zici ca merg bine cu hashpecinshpeve si se vand imediat :smt006

Link spre comentariu

chiar merg, am vandut cel putin 10 boxe cu asta si cu hashpecinshpeve :partyman:

Si le merg bine la liceeni care dau chef de chef si toti banii lor? :DMa gandeam la un business cu driverele astea, in sensul ca sa i-au unul de proba, sa ii pun un sticker cu RCF sau Beyma ca am gasit parca ceva model asemanator si sa ma duc la ceva magazine din cj si din BM sa ii intreb daca cumpara, ca le am "de la fratii pe de pe spania" si daca vroiau le aduceam mai multe :supz: , dar am lasat-o balta...Poate preia altcineva ideea mea si iti vinzi driverele :yawinkle: si dai o palinca de pe la noi din zona, minim de 4 ani :drinkers:
Link spre comentariu
Vizitator Vasile

Culmea ca nici una la pustani ci la lautari, erau super incantati cum tipau inaltele :drinkers: vro 6 sunt prin Alba intr-un club, vro 4 prin targu jiu, 2 prin botosani, vro 10 prin bucuresti...

Link spre comentariu

eu cred ca in viata mea nu o sa aflu de ce le plac la lautarii astia inaltele stridente si efectul exagerat pe voce. L-am intrebat pe unul odata ca nu m-am putut abtine si a zis ca suna mai bine.. si l-am intrebat de ce si o zis sa ma apuc si eu de "treaba asta cu muzica" sa imi iau o linie dynacord si sa vad si eu cum imi suna vocea. Instantaneu am izbucnit in ras, mai sa nu il scuip din greseala.. si am plecat :smt003

Link spre comentariu

Liceenii prefera mai mult bass decat inalte. La ei nu conteaza fidelitatea ci sa urle basu chiar daca sunt distorsiunii cu, carul. M-am mai certat cu unu la un chef ca sa scot inlatele de pe boxe ca il zgarie pe creier (probail i se tragea de la bautura) si nu erau decat niste amarate de tweetere de la kon care au decedat pana la urma. Daca stiam ca-s numai 60 RON cumparam o pereche, asa am dat pe o pereche 60 RON care nush cat duc adica nu au macar un parametru.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări