Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Boxa pentru DYF1580-35 8 Ohm

therealovy77

Postări Recomandate

la ce ai nevoei de 2 suburi pt casa ? de 18 ",, omule, io am un hp18s si dau in el si 30W si deja ii super super suficient.merge si un 140 litri acordat la 42 hz, evi avea un f3 de 41 hz , tuburi de 110 cm diametru, adanci de 15 cm parca. suna super

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Solim

9

• radue

4

• therealovy77

3

• Sharky

1

Top autori în acest subiect

Vizitator chakra

Am facut si eu un subwoofer bandpass de ord.4 cu difuzorul SENON DYF1580-35 8 Ohm si in casa e mai suficient de mult, nici nu trebuie incinta prea mare (o sa fac si ceva poze si le pun..), dar ai grija la winisd, are niste bug-uri.La mine n-a calculat bine lungimea tubului de bass, si acum trebuie sa-l folosesc fara tub de bass.Asa are un kick-bass mai mare :smt017 .Il alimentez de la un amp luat dintr-un Kashtan :supz: si merge chiar bine.

Link spre comentariu

Are kick bas pt ca frecventa la care lucreaza e mai ridicata, probabil in jurul de 55-60 Hz, pt ca de acolo incepe kickul.Subwooferul nu trebuie sa redea kick-ul, el trebuie sa redea cam pana de udne incpee kickul...ca sistemele de casa si cele folosite de noi pe post de subwoofere merg pe principiul ca trebuiesc taiate pe la 100 Hz este partea a doua...sper ca intelegi...WinISD calculeaza bine, dar daca tie nu ti-a palcut nu inseamna ca nu calculeaza bine...

Link spre comentariu
Vizitator chakra

da,da stiu.numai ca totusi are buguri.pentru un beast 300 mi-a calculat o incinta care nu a fost bine ca nu era unde sa pun diful...nu stiu daca intelegi, dar nici fata nici spatele incintei nu erau destul de mari sa pun diful.si asta cind am proiectat o incinta closed.si am scris bine parametrii... :smt001

Link spre comentariu

Pai ideea este ca tu trebuie sa-ti faci o incinta dupa volumul pe care il consideri tu optim pt tine, nu pt cel pe care il considera programul.Ca si exemplu iti dau si eu RCFLF18N401 care are nevoie de o incitna de peste 150 L ca sa cobaore bine, iar WinISD mi-a dat ( optima dupa program daca intelegi ) una de 70 L...sper ca intelegi ceea ce vreau sa zic.Sa terminam cu discutia ca suntem offtopic.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări