shark020 Postat August 9, 2014 Partajează Postat August 9, 2014 Salut doresc sa achizitionez un cnc pentru gravat si taiat: aluminiu, inox si lemn. Prima idee a fost sa il construiesc singur dar fiind ca nu am idee de ce ar cam fi nevoie pentru realizare si cadru plus suporti de prindere a produselor, am gasit aceasta varianta pe internet acum nu stiu daca pretul este ok masina e ok Sper ca am postat unde trebuie http://www.proxxontools.ro/stepcraft-420-usb-construction-kit.aspx Link spre comentariu
mihaighe Postat August 9, 2014 Partajează Postat August 9, 2014 Nu cred ca cu el o sa poti taia aluminiu,cu atat mai putin inox.Pare mai mult de jucarie sau de cablaje,eventual poate pentru gravat al dar cam atat. Link spre comentariu
chas3 Postat August 9, 2014 Partajează Postat August 9, 2014 (editat) Chipurile rezista si la neferoase.Exemplu aluminiu:https://www.youtube.com/watch?v=BqOKtzDEADU Editat August 9, 2014 de chas3 Link spre comentariu
shark020 Postat August 9, 2014 Autor Partajează Postat August 9, 2014 alumini sau inox va fi de maxim 3 mm grosime nici chiar daca ar lua strat cu strat ca la gravatre sa il taie nu ar merge. CNC doresc sa il achizitionez pentru realizare medalioane Link spre comentariu
chas3 Postat August 9, 2014 Partajează Postat August 9, 2014 Nu e vorba doar daca o sa iti faca un medalion, ci si despre ce calitate va avea taietura, cate medalioane o sa faci pana cedeaza ceva, etc. Au un forum, cel mai bine ar fi sa intrebi si eventual sa rogi un posesor sa posteze ceva sample-uri facute in inox. Link spre comentariu
shark020 Postat August 9, 2014 Autor Partajează Postat August 9, 2014 momentan nu am acces la video la siteuri. Dar atunci daca ma poate ajuta cineva cu sfaturi ce ar trebui pentru a construi unu Link spre comentariu
Administratori Badman Postat August 19, 2014 Administratori Partajează Postat August 19, 2014 Masina aia e mai mult o jucarie decat o scula Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum