cristybadea Postat August 8, 2014 Partajează Postat August 8, 2014 Bun gasit.Acest telefon se aprinde,citeste cartela sim dar nu are semnal.Deasupra liniutilor de semnal este semnul X Link spre comentariu
liviu_mad Postat August 8, 2014 Partajează Postat August 8, 2014 Verifica setarile de semnal , gen mod avion , apoi desfa tel si curata contactele cu antena .succes! Link spre comentariu
cristybadea Postat August 12, 2014 Autor Partajează Postat August 12, 2014 Am ferificat setari,am desfacut si curatat contactele si nimic,la aprindere imi afiseaza mesajul NO SIGNAL!Limited service si semnul exclamarii intr-un cerculet rosu.Ce sa mai fac?multumesc Link spre comentariu
cristybadea Postat August 12, 2014 Autor Partajează Postat August 12, 2014 Am setat de cateva ori pe cautare retele manuala si de 2 ori a gasit VODAFONE RO.Acum sunt si eu aproape sigur ca vinovata ar fi antena interna dar nu o potidentifica sa pot insista doar pe ea sau in zona.Ma puteti ajuta cu un sfat?multumesc Link spre comentariu
cristybadea Postat August 12, 2014 Autor Partajează Postat August 12, 2014 (editat) Am gasit care antena se ocupa cu semnalul GSM.Problema ar mai fi ca,unde cu un alt telefon am semnal full cu acesta nu depasesc 2-3 liniute iar unde cu altul am semnal 3-4 liniute din 5liniute acesta nu mai are semnal.Problema cu semnalul a survenit in urma desfacerii telefonului pentru motivul ca blocasem un microsim vodafone in el.multumesc Editat August 12, 2014 de cristybadea Link spre comentariu
cristiaCT Postat August 12, 2014 Partajează Postat August 12, 2014 Baga poza aici sa vedem unde ai umblat si sa iti zicem ce poti face. Link spre comentariu
cristybadea Postat August 12, 2014 Autor Partajează Postat August 12, 2014 (editat) Baga poza aici sa vedem unde ai umblat si sa iti zicem ce poti face. De umblat nu am umblat nicaieri.Am desfacut telefonul pentru ca a ramas microsim-ul de vodafone in el.Deci,l-am desfacut,am scos microsim-ul si l-am montat la loc.Am pus sim-ul normal si nu a mai avut semnal.Acum este semnal dar foarte slab la exteriorul cladirilor(unde pe alte terminale este full) si deloc in interiorul cladirilor unde tot full este pe alte telefoane.Si,si la exterior cateodate cade de tot semnalul iar daca dau pe cautare manuala nu gaseste decat unul sau doi operatori desi toti trei(vodafone,cosmote,orange)au semnalul foarte bun. Editat August 12, 2014 de cristybadea Link spre comentariu
riderinblack Postat August 12, 2014 Partajează Postat August 12, 2014 Asculta sfatul de mai sus dat de colegul 8429kyd si pune ceva poze... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum