Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

telecomanda masina

turcu_dan

Postări Recomandate

De aproximativ 2 ani de zile telecomanda masinii merge tot mai rau. Mentionez ca masina nu a venit din fabrica cu telecomanda, ulterior s-a montat o alarma care a functionat bine in primii 3 ani. Nu se pune problema bateriilor, pentru ca le-am schimbat. Sunt tot mai putine locuri de unde pot inchide sau deschide masina de la distanta. In unele parcari spre ex Auchan, Billa, Lidl merge foarte rau, in sensul ca pentru a deschide/inchide trebuie sa pozitionez telecomanda langa usa din fata (partea soferului) in dreptul bordului, unde este montata aceasta pe interior. Ce pareri aveti? Ce ar putea fi defect? Alarma are cumva vre-o antena,ceva? Se poate sa fi cazut?

Editat de turcu_dan
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• turcu_dan

3

• Jacobs

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Alarma nefiind originala ar fi si cazul sa se strice dupa atata timp de functionare.O eventuala reparatie nu cred ca ar fi convenabila fiindca nu va dura mult pana se va defecta dinou. Din cate am vazut pe net nu este asa scump un sistem de alarma, ma gandesc ca achizitionarea unui sistem nou ar fi o solutie buna.

Link spre comentariu
Vizitator iRoata

Ce model e alarma existenta ? Sau o poza a unitatii, daca e posibil.

Majoritatea sunt compatibile pin la pin dpdv al mufelor; sau necesita doar modificari minore.

Link spre comentariu

O sa incerc sa fac o poza a unitatii alarmei.  Aceasta ar trebui sa detina o antena, ceva? Pur si simplu nu-mi explic de ce spre ex la casa parintilor functioneaza,  de la 15-20m si in unele parcari numai de aproape, sau chiar trebuie sa pun telecomanda in dreptul usii, unde este pozitionata unitatea acesteia.

Link spre comentariu
Vizitator iRoata

Da, are o antenuta mititica; se prezinta ca un fir izolat, negru, de cca. 3mm grosime si 10cm lumgime. Cel mai probabil la tara functioneaza mai bine din cauza interferentelor reduse; marirea lungimii antenei ar putea fi o solutie, insa nu una de durata; din cele spuse de tine as zice ca modulul RF e cam pe duca, de unde concluzia ca ar fi cazul sa te pregatesti de alta alarma. Totusi, vezi partea buna a lucrurilor: te anunta din vreme ! :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări