xragon Postat August 8, 2014 Partajează Postat August 8, 2014 (editat) am si eu o statie maritima midland neptun si tot incerc sa gasesc ceva dar numai postul 16 se aude , se aud purici , cum sa dau eu scan la aparat ca dacanu l-am butonat si se aude si ca naiba , azi dimineata cand am facut videoul au venit 2 vecini sa i-mi zica sa termin , dar nu ma pot abtine , apana nu gasesc un post cat de cat citibil nu ma las , daca s-a mai confruntat cineva cu asa ceva , sa i-mi zica screencast Editat August 8, 2014 de xragon Link spre comentariu
Vizitator iRoata Postat August 8, 2014 Partajează Postat August 8, 2014 In primul rand, pentru frecventele maritime ai nevoie de autorizatie, asa ca mare grija cu PTT-ul... Apoi, in marina se foloseste CTCSS, un sistem de codare a traficului, astfel incat nu se poate auzi alta convorbire decat cea din grupul din care faci parte; probabil de aceea nu auzi nimic. asa ca eu zic mai bine vinde-o si cu banii aia iti iei ceva de folos Link spre comentariu
xragon Postat August 8, 2014 Autor Partajează Postat August 8, 2014 dar nu prinde nici macar de taxi sau ceva ? Link spre comentariu
dan cod Postat August 8, 2014 Partajează Postat August 8, 2014 Poti prinde taxi daca merge pe frecventa de taxi. Link spre comentariu
Vizitator iRoata Postat August 8, 2014 Partajează Postat August 8, 2014 Nu merge asta pe frecventa de taxi; uite aici lista de frecvente ca sa-ti faci o parere: http://www.mcsi.ro/Minister/Domenii-de-activitate-ale-MCSI/Comunicatii-electronice/TNABF-(Tabelul-national-de-atribuire-a-benzilor-de/TNABF-2009 Link spre comentariu
adicontakt Postat August 8, 2014 Partajează Postat August 8, 2014 codat pe naiba. port control tulcea emite in banda de 2 m la liber. aveam si frecventa notata pe undeva. xaragon pe canalul 11 nu prinzi nimicñ Link spre comentariu
xragon Postat August 8, 2014 Autor Partajează Postat August 8, 2014 (editat) dar nici nu citeste , orice numar as pune tot la 16 ramane , sau nu stiu sa umblu pe el Editat August 8, 2014 de xragon Link spre comentariu
Vizitator iRoata Postat August 9, 2014 Partajează Postat August 9, 2014 Cel mai probabil nu faci tu ceva corect pe-acolo; cauta un manual de utilizare pe net ca sa te lamuresti mai intai cum se manevreaza Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum