bibanu47 Postat August 27, 2014 Partajează Postat August 27, 2014 Pentru putin dar daca tot vrei sa multumesti apasa butonul din dreapa unde scrie in chenar cu albastru "Multumeste" Daca ai fi postat o poza s-o vad eu poate gaseam o modalitate ca sa nu mai cumperi curea si sa facem o modificare la rola cu un arc aditional. 1 Link spre comentariu
amatorul Postat August 28, 2014 Autor Partajează Postat August 28, 2014 decat sa ma mai complic cu modificari mai bine cumpar curea Link spre comentariu
bibanu47 Postat August 28, 2014 Partajează Postat August 28, 2014 ...de acord dar daca este curea PK costa cateva zeci de lei. Link spre comentariu
amatorul Postat Septembrie 22, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2014 am aflat de unde era si acel sunet infundat....cureaua de distributie sarita de la punct plus garnitura de chiuloasa arsa,am fost cu ea la service deoarece imi dadea antigelul afara pe la busonul de umplere si asa am descoperit toate problemele Link spre comentariu
bibanu47 Postat Septembrie 23, 2014 Partajează Postat Septembrie 23, 2014 Inseamna ca ai cheltuit ceva banuti din pacate. Nu mai sariti cu distributiile de 60.000 km. Link spre comentariu
amatorul Postat Septembrie 26, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2014 cureaua avea decat vreo 10.000 dar nu stiu ce s-a intamplat,ori a fost montata gresit ori a sarit intre timp Link spre comentariu
bibanu47 Postat Septembrie 26, 2014 Partajează Postat Septembrie 26, 2014 Am gasit montate multe curele in sensul invers de rotatie,nu multi stiu ca nu se pot monta in ambele sensuri dar se poate datora si asezarii gresite a capacului de protectie al distributie deoarece permite sa patrunda tot felul de corpuri straine din natura,care au efect negativ asupra curelei. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum