Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tastatura numerica de la o statie la incuietoare

xragon

Postări Recomandate

buna ziua , azi a adus tata de la munca o gramada de statii maritime , si de sol , normale , am inceput sa dezmembrez sa iau ce i-mi trebuie , cand deodata am zarit la o statie maritima in colt un fel de tastatura numerica , vreau sa zis ca ,,,chiar si dupa 30 de ani placuta este ca noua , apoi am taiat fata care sunt numerotate numerele si cauciucul . acum intrebarea mea este , se poate folosi aceasta tastatura la o incuietoare ca aceasta de exemplu , nu ca aia dar incuietoare digitala sa fie ?

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• xragon

4

• YO9IBC

3

• Mircea

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Nu se poate, pentru ca pe langa tastatura iti mai trebuie si controller-ul. Lasa-mi in privat o adresa de mess ca ma intereseaza ceva din acele statii.

Link spre comentariu

nu pot sa va dau nimic din statii deoarece le-am dezmembrat  curatat de piese si apoi aruncate , singura piesa functionala este piesa de mai sus fara microfon

Link spre comentariu

Xragon, o tastatura (foita e drept, nu foarte durabila) este $1.5 pe eBay. Cea din poze este atipica pentru ca 0 este asezat in stanga, dar o ai gratis :).

Este o tastatura 3x4 unde ai contacte fizice (din ce vad).

Un PIC cu 7 intrari si o iesire (numar minim de I/O) poate face acea incuietoare "digitala". Eventual mai aloci 6 iesiri si ai si un LCD conectat.

Am facut asa ceva in MikroBasic (ca sa specific limbajul). Daca te intereseaza, da de stire si iti pot face programelul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări