gymy Postat August 7, 2014 Partajează Postat August 7, 2014 Televizorul in cauza mi-a intrat la reparat fara sonor.Am mai gasit defectul asta si era datorat dumpului alterat.Am inlocuit memoria cu un dump ok si face la fe.Toate tensiunile pe final sint ok, difuzorul e bun si am schimbat pentru siguranta si finalul AN 7523.L-am inlocuit cu AN 7523N .Este echivalent cu AN 7523 ? Oricum defectul persista.A-ti mai intilnit defectul asta ? Link spre comentariu
bigbrother Postat August 7, 2014 Partajează Postat August 7, 2014 Sal, da, doar capsula difera, se poate fi integratul defect, vezi daca ai semnal la intrare AN 7523N.O zi buna. Link spre comentariu
leoncris Postat August 7, 2014 Partajează Postat August 7, 2014 Vezi sa nu ai defect contact J1001HTJ-035-28AHEADPHONE_JACK Link spre comentariu
gymy Postat August 7, 2014 Autor Partajează Postat August 7, 2014 Multumita lui @ leoncris l-am rezolvat.Era o bucatica de plastic cilindrica neagra de vre-o 4 mm bagata in mufa de casti de copilul clientului.Am pierdut vre-o 2 ore cu el... Link spre comentariu
dan cod Postat August 8, 2014 Partajează Postat August 8, 2014 Daca mergeai pe semnal(eu folosesc signal tracer) vedeai usor si repede unde e problema. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum